Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Philippe Geubels werkt als vrijwilliger in vaccinatiecentrum: "Ik ben gestopt met plannen maken, in mijn sector valt toch niets te doen"

ShowbizzPhilippe Geubels mocht vorige week 40 kaarsjes uitblazen, maar door corona werd het een feestje in mineur. Net zoals heel 2020, want de comedian en tv-maker moest al zijn plannen annuleren en zit nu al een jaar werkloos thuis. Om zich wat nuttiger te voelen, gaf hij zich op als vrijwilliger in een vaccinatiecentrum. "Mijn hoofdjob is mensen geruststellen en een klapke met hen doen. Ik heb dat zó gemist."

24 reacties

 • Antonio Vivaldi

  1 jaar geleden
  Hoed af!!
 • marnic van moorleghem

  1 jaar geleden
  @Sofie Sliggers hij verdiend de kritiek van sommige mensen niet , Philippe doet teminste nog iets van goed , zelf ben ik invalide en help ook als vrijwilliger in een vaccienatiecentrum heb daar totaal geen probleem mee , zitten zeuren kan iedereen maar zelf eens komen helpen daar zijn ze veel te lui voor
 • Walter Bar

  1 jaar geleden
  Respect, Philippe. Je weet ook nog wat werken is. Miguel Wiels zou beter ook eens de handen uit de mouwen steken.
 • Werner Hermans

  1 jaar geleden
  Juist, Bernadette. En genoeg kritiek op Philippe: als hij niks zegt, is het van "die BV's doen niks". En nu is het (bijna) van "mediageil" etc. Misschien springen er nu nog enkelen op die boot, in plaats van constant te klagen...
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  @ Carine Boischoot hier bij ons juist t zelfde maar alles staat on hold om in te halen!
 1. Flip Kowlier en Bazart-gitarist Simon Nuytten poseren voor het eerst met hun lief
  BV

  Flip Kowlier en Ba­zart-gitarist Simon Nuytten poseren voor het eerst met hun lief

  De Vlaamse muziekwereld zakte vanavond af naar het Kursaal van Oostende voor De Eregalerij van Radio 2. Na twee coronajaren werden Soulsister en producer Wouter Van Belle geëerd voor hun rijkgevulde carrière met heel wat hits en klassiekers. Ze kregen een muzikale ode van tal van collega-artiesten. Twee van hen waren Flip Kowlier en Bazart-gitarist Simon Nuytten. Zij poseerden op de rode loper voor het eerst met hun vriendin.