Philippe Geubels: "Ik heb serieus overwogen om in Nederland te gaan wonen”

VRT
Philippe Geubels (38) zou het zien zitten om in Nederland te wonen. “Ik heb dat ook serieus overwogen”, zegt de komiek, die geregeld te zien is in Nederlandse programma’s en theaters, tegen BuzzE.

Waar Philippe dan zou wonen, weet hij al. “Ik kom echt heel graag in Amsterdam.” Van een verhuizing zal het echter toch niet snel komen. “Ik vrees dat ik dan de rest van mijn gezin moet teleurstellen als ik dat doe.”

Hoewel de Belg graag en vaak in Nederland komt, ziet hij toch een verschil in cultuur en humor. “Vlamingen zijn vaak wat droger in hun humor dan Nederlanders.” Wel kan hij lachen om de Nederlandse humor.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marcel Peeters

  Nederlanders zijn leuke mensen. Als je daar iemand op straat passeert krijg je tenminste een glimlach, hier enkel zure gezichten. Ik begrijp Geubels wel.

 • gerard wauters

  Als grootverdiener naar Nederland verhuizen is niet slim. Of waarom dacht je dat alle rijke Hollanders hier net over de grens komen wonen. Niet omdat Nederland financieel zo aantrekkelijk is.

 • Willy VanErps

  Wij wonen voor 60% van de tijd in het buitenland en mis België haast nooit. Klein burgerlijk en enggeestige mentaliteit van mensen die denken dat België op wereldvlak ook maar iets voorspelt en dat wij het geweten van de ganse wereld moeten zijn stoort me het meest. Mr Geubels er IS wel degelijk leven buiten de kerkentoren.

 • Jean-Paul Haesen

  Flip, dat moet ge niet doen!! Het zit daar vol met Hollanders en caravans.

 • Mike Zwarts

  Ik ga hem zeker niet missen.