Exclusief voor abonnees

Phaedra Hoste: “Ik kom al 10 jaar niet meer op tv. En toch nog al die bagger”

EX-MODEL EN PRESENTATRICE PHAEDRA HOSTE NA HAAR HARTINGREEP

Phaedra Hoste moest hartoperatie ondergaan (foto Instagram)
RV Phaedra Hoste moest hartoperatie ondergaan (foto Instagram)
Met het nieuws over haar hartoperatie stond ze plots weer in de belangstelling, nadat het jaren stil was geweest rond haar bevallige persoon. En ineens werd alles ook weer uitvergroot, precies zoals in de tijd dat ze als fotomodel uitgroeide tot een Bekende Babe, wulps op covers pronkte, zelfs de 'Playboy' haalde en nieuws maakte met haar zoektocht naar een man op tv. "Want daar was ook de bagger weer", aldus Phaedra Hoste (47). "Ik snap het zelf niet, waarom ik altijd zulke heftige reacties uitlok." Interview met een Onbegrepen Vrouw.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Stella Birkenbrau

  Ach, fajedra, je bent nog steeds een plaatje. Wat verbotoxt, dat wel maar dat is bijzaak.Ieder geeft ze'n fouten en gaven,stekte je bent een sterke vrouw.

 • Dominique Cardon

  ooit samen gewerkt met deze topmadam! ongelooflijk sympathiek en zachtaardig .... kunnen andere BV's een puntje aan zuigen ;) - vele courage meid!

 • piet devlieger

  Indien ze niet in de media gekomen was met het nieuws over haar operatie dan zou niemand erop gereageerd hebben. Wie aandacht zoekt zal aandacht krijgen, soms wel niet de gewenste aandacht. Dan moet je niet komen klagen, hé.

 • Stella Birkenbrau

  “Ik kom al 10 jaar niet meer op tv. En toch nog al die bagger” U zal een tot de verbeelding sprekend verleden en gereden parcours hebben en 'nog veel te mooi voor sommige individuen'! Trek het je niet aan 'fhaedra', wat is bagger tenslotte? Slijk toch?

 • Patrick Rasschaert

  Spoedig herstel toegewenst. Als mensen negatief reageren is dit misschien te wijten omdat in het verleden af en toe je wilde haren je parten hebben gespeeld. In ieder geval geniet verder van je herstel en hoop voor jou op een nog mooie gezonde toekomst