Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Peter Van de Velde onder vuur nadat hij overlijden Ghislaine Nuytten aan vaccinatie linkt

ShowbizzPeter Van de Velde (55) zorgde deze namiddag voor heel wat commotie op sociale media nadat hij op een opmerkelijke manier reageerde op het overlijden van model Ghislaine Nuytten. De ‘Piet Piraat’-acteur schreef op Facebook dat hij “er niet van zou verschieten als ze overleden is door haar vaccin”. Studio 100 zelf wil niet te veel aandacht op het voorval vestigen. “Peter heeft de reactie verwijderd en daarmee is voor ons de kous af.”

38 reacties

 • lim teirs

  4 maanden geleden
  Mr Eykenbos Gelijk kunnen hebben? Christian Eriksen was op dat moment nog geeneens gevaccineerd! Kom eens met wetenschappelijke argumenten, in plaats van je mosterd te halen op facebook of tiktok.
 • Ben Eykenbos

  4 maanden geleden
  Alle iemand zegt zijn gedacht en direct commentaar " hij is een antivaxer" Maar hij zou nu eens gelijk kunnen hebben, dan staan al die tegenstanders hier met deus tegen de deur.
 • Kristof Huybrechts

  4 maanden geleden
  Hij is wel een anti-vaxxer. Hij heeft zich laten vaccineren omdat het anders einde verhaal bij studio 100 was.
 • Sonja De Grave

  4 maanden geleden
  Ge kunt maar zoveel verstand gebruiken als dat ge hebt en bij deze pipo is dit heel weinig blijkbaar !
 • Peter Vijverman

  4 maanden geleden
  De slimste is hij blijkbaar niet. Maar ja, hij heeft toch weer eens de media gehaald.
 1. “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriendschap geheim in ‘Liefde voor muziek’
  Play
  TV

  “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriend­schap geheim in ‘Liefde voor muziek’

  Ze kenden elkaar eigenlijk al, maar in ‘Liefde voor muziek' moesten Loredana en Camille doen alsof ze helemaal geen goede vriendinnen waren. De twee hadden elkaar leren kennen bij ‘The Masked Singer', maar ten tijde van de opnames was dat programma nog niet uitgezonden. “Wij mochten niet laten merken dat we elkaar zo goed kenden”, zegt Loredana. “Dus wij hadden het er echt over gehad: ‘Hoe gaan we doen op de luchthaven?’ Niet te extreem, want dan zou het opvallen.” De twee zijn dan ook dolblij dat de aap uit de mouw is: “Ik ben zo blij dat het geen geheim meer is en dat we niet meer moeten liegen”, klinkt het bij Camille.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.