Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Peter Van de Veire (48), twee maanden na de naaktfilmpjes: "Er is een kernbom op planeet Peter gevallen, denken de mensen. Welnee. Ik voel me best goed"

ShowbizzPlots werd z'n privacy te grabbel gegooid en daar had hij duidelijk niet voor gekozen. Daar stond-ie, twee maanden geleden. Peter Van de Veire (48). Spiernaakt. Eerst letterlijk, erna ook figuurlijk. Hij had onder een steen kunnen kruipen en o ja, die verleiding wás er. Maar hij deed het niet. In de plaats bleef hij radio maken. En binnenkort ook televisie. In 'Big Brother' helpt hij, samen met zijn Nederlandse copresentator, mensen ontdekken wat hij zelf al weet: wat er met je gebeurt als de wereld alles van je weet, zelfs je lelijkste stukjes. “Maar ik heb er nooit voor gekozen mijn privacy op straat te gooien. Dat deed iemand anders voor me.”

34 reacties

 • steven goossens

  6 maanden geleden
  My god, wat een reacties hier! Allemaal precies recht uit de kerk buiten gekomen?Als iedereen nu eens eindelijk een beetje normaal zou doen over naakt zijn... zou de wereld al veel mooier worden. Bovendien 'die een splinter ziet in het oog van zijn buur, ziet de balk in zijn eigen oog niet'!
 • Philip Depraetere

  6 maanden geleden
  Hij kan zo denken maar het zal hem altijd achtervolgen.
 • annik hermans

  6 maanden geleden
  En hij krijgt er echt niet genoeg van....nu gaat hij op de eerste rij de andere wat begluren....laag gevallen die kerel
 • Marc Van Den Berghe

  6 maanden geleden
  Natuurlijk voelt hij hem daar goed bij, zo kennen we hem ook.
 • Peter Van Endert

  6 maanden geleden
  Zo iets als gehuwde man doet men niet en zeker als je kinderen hebt als je zo iets doet bij de meeste getrouwde vrouwen dan staat je valies klaar
 1. Onze journalist betrapte ‘Eveline’ vier jaar geleden al: “Hij zei me: ik heb een seksverslaving, maar ik kan daarvan genezen. Niet dus”
  PREMIUM
  Showbizz

  Onze journalist betrapte ‘Eveline’ vier jaar geleden al: “Hij zei me: ik heb een seksversla­ving, maar ik kan daarvan genezen. Niet dus”

  ‘Eveline’ is gevat. De mysterieuze vrouw die Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) en Stan Van Samang (41) naaktbeelden en seksfilmpjes ontfutselde, blijkt een 27-jarige man uit Gent. En hij is al heel lang bezig met z’n verwerpelijke praktijken. Onze journalist werd in 2016 benaderd en confronteerde hem met zijn daden. “Hij had per ongeluk berichten gestuurd met zijn eigen telefoonnummer, waardoor zijn échte naam plots opdook”, vertelt hij in Dag Allemaal.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam