Peter Van Asbroeck met zijn vriendin Gwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van Asbroeck met zijn vriendin Gwen. © Kristof Ghyselinck

Peter Van Asbroeck woont bewust niet samen met zijn vriendin, maar: “Onze latrelatie is niet vrijblijvend. Gwen en ik engageren ons wel”

ShowbizzZijn tv-carrière staat op een laag pitje, maar zijn liefde voor het theater laat Peter Van Asbroeck (57) niet los. Vanaf volgende week schittert hij in de komedie ‘’t Groot Lot’. En dat is ook precies wat hij in de liefde gewonnen heeft met de 50-jarige Gwen. “Ik heb minder nood aan avontuur. Wat mij gelukkig maakt is een evenwichtig leven”, vertelt hij in Story.

 1. Jeroom mag Thailand niet meer binnen en de hints naar de locatie van ‘De Mol 2021': de hoogtepunten van aflevering 28 van ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV

  Jeroom mag Thailand niet meer binnen en de hints naar de locatie van ‘De Mol 2021': de hoogtepun­ten van aflevering 28 van ‘De Slimste Mens’

  Geluk of ongeluk zit soms in een kleine hoek. Terwijl hoofdredactrice Liesbeth Van Impe in volle finale al aan het nadenken was hoe ze afscheid zou kunnen nemen, schudde ze plots vijf goede antwoorden over Tim Burton uit de mouw en speelde ze toch Mol Alina Churikova naar huis. Maar meer dan dat venijnige slot, was de haast onzichtbare indringing van ‘De Mol’. Doorheen de uitzending zaten haast perfect verborgen hints die duidelijk maakten dat ‘De Mol 2021' in Duitsland zal plaatsvinden. Dat maakte Gilles De Coster na afloop van de aflevering bekend.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team