Peter Van Asbroeck vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in een parodie op 'Komen Eten'.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van Asbroeck vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in een parodie op 'Komen Eten'. © Kristof Ghyselinck

Peter Van Asbroeck keert terug als commentator in parodie op ‘Komen Eten’: “Toen Woestijnvis SBS kocht, zag ik de bui al hangen”

ShowbizzEen vertrouwde stem zal weer (even) weerklinken. Bijna tien jaar nadat Peter Van Asbroeck (58) - tot onbegrip van velen én van hemzelf - werd vervangen bij ‘Komen Eten’, neemt hij zijn oude rol opnieuw op, in de online theaterparodie ‘Komen Fretn’. Hij blikt terug op zijn ontslag en vertelt hoe het nu met hem gaat, zowel op financieel als persoonlijk vlak. “De behoefte om samen te wonen is er niet. Elke avond lepeltje-lepeltje in bed liggen of samen tv kijken? Nee, merci.”

12 reacties

 • Frankie A S Goethals

  2 jaar geleden
  Beste achtergrond stem van jaren in 'komen eten'!
 • Jef Herentals

  2 jaar geleden
  Normaal reageer ik niet snel, maar Peter ... jij was echt de perfecte stem bij 'komen eten'. De kijkcijfers zijn ook nooit meer hetzelfde geweest.
 • Bruno Mergan

  2 jaar geleden
  “Komen eten” zonder Peter, is geen “Komen eten” meer...
 • Quiten Vanloo

  2 jaar geleden
  Ooh wat heb ik die gemist met zen gniffel lachje ... De beste presentator van Komen eten ooit, al wat na hem kwam was platte kost, fc kampioenen humor. Vertoemme toch Peter komt is terug op televiesie man !
 • James Holden

  2 jaar geleden
  Troost u Peter, dat programma is pure uitlach-tv geworden. Het is onbegrijpelijk waar ze die 'figuranten' nog vandaan halen...