Peter Van Asbroeck vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in een parodie op 'Komen Eten'.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van Asbroeck vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in een parodie op 'Komen Eten'. © Kristof Ghyselinck

Peter Van Asbroeck keert terug als commentator in parodie op ‘Komen Eten’: “Toen Woestijnvis SBS kocht, zag ik de bui al hangen”

ShowbizzEen vertrouwde stem zal weer (even) weerklinken. Bijna tien jaar nadat Peter Van Asbroeck (58) - tot onbegrip van velen én van hemzelf - werd vervangen bij ‘Komen Eten’, neemt hij zijn oude rol opnieuw op, in de online theaterparodie ‘Komen Fretn’. Hij blikt terug op zijn ontslag en vertelt hoe het nu met hem gaat, zowel op financieel als persoonlijk vlak. “De behoefte om samen te wonen is er niet. Elke avond lepeltje-lepeltje in bed liggen of samen tv kijken? Nee, merci.”

12 reacties

 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Beste achtergrond stem van jaren in 'komen eten'!
 • Jef Herentals

  1 jaar geleden
  Normaal reageer ik niet snel, maar Peter ... jij was echt de perfecte stem bij 'komen eten'. De kijkcijfers zijn ook nooit meer hetzelfde geweest.
 • Bruno Mergan

  1 jaar geleden
  “Komen eten” zonder Peter, is geen “Komen eten” meer...
 • Quiten Vanloo

  1 jaar geleden
  Ooh wat heb ik die gemist met zen gniffel lachje ... De beste presentator van Komen eten ooit, al wat na hem kwam was platte kost, fc kampioenen humor. Vertoemme toch Peter komt is terug op televiesie man !
 • James Holden

  1 jaar geleden
  Troost u Peter, dat programma is pure uitlach-tv geworden. Het is onbegrijpelijk waar ze die 'figuranten' nog vandaan halen...
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.