Exclusief voor abonnees

Peter Van Asbroeck (55) hoeft geen traditionele relatie meer: "Er is iemand in mijn intiem leven, ja. Dat volstaat voor mij"

Peter Van Asbroeck
Kristof Ghyselinck Peter Van Asbroeck
Zes jaar nadat VIER Peter Van Asbroeck (55) aan de kant schoof als commentaarstem van ‘Komen Eten’, vist de zender hem weer op als deelnemer in ‘Dancing With The Stars’. Een glorieus eerherstel? "Ach, ik ben al blij dat ik niet vergeten ben", zegt Peter in Dag Allemaal.

Momenteel staat Peter Van Asbroeck bij het Echt Antwaarps Teater op de planken in ‘Een surpries in mijn valies’, naast zijn ex Anke De Ridder. En binnenkort mag hij op tv tonen wat hij als danser in zijn mars heeft. "Ik zou begot niet weten hoe ze bij mij zijn terechtgekomen voor ‘Dancing With The Stars", zegt Peter wanneer we hem spreken op het vliegveld van Brasschaat, waar hij de Aeroclub uitbaat. "Ik zal op een lijstje gestaan hebben en enkele mensen zullen gedacht hebben: ‘Da’s misschien nog een plezante.’"

Je bent niet uitgekozen op je danskwaliteiten, denk je?

Dat lijkt me zeer weinig waarschijnlijk. Vroeger in ‘Het Swingpaleis’ deed ik al eens een slowke met Leen Demaré, maar dat stelde niet veel voor. Al vind ik dansen wel plezant. Ik ben intussen volop aan het trainen.

Om welke reden VIER je ook zou willen, feit is dat ze zes jaar na ‘Komen Eten’ weer bij jou komen aankloppen. Voelt ‘Dancing With The Stars’ aan als een soort revanche?

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jef Joossens

    Als je hem hoor praten zou je zeggen dat het een Hollander is, manager van de aeroclub :-) Die baat daar gewoon de bar van de club uit. Allez lijkt me toch wel een toffe vent hoor, zodra ik nog eens in Belgenland kom ga ik daar nog eens een bezoekje brengen aan men oude club. Heb daar jaren aan een stuk veel mooie momenten beleefd.

  • pol van de velde

    Huwelijk.....lat-relatie.......pap relatie.