Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem.
Volledig scherm
Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem. © Photo News

Peter botst tijdens wandeling op nieuwe buurman Kanye West: "Vond het grappig dat ik niet wist wie hij was”

CelebritiesWijnegem krijgt er een ereburger bij. Niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) zou een optrekje gekocht hebben op de Kanaal-site van de gerenommeerde kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt. De keuze van Kanye viel - uiteraard - op een pand dat officieel niet te koop stond. 

45 reacties

 • Hide Geritz

  1 maand geleden
  Als bewoner van dezelfde Kanaalsite hoop ik dat het er rustig blijft. De paparazzi stond al voor de deur!
 • walter Piters

  1 maand geleden
  Er bestaat helaas nog geen wet voor discriminatie rond neuro diversiteit. Werken je hersenen anders dan het neuro typisch model dan mag je niet je zelf zijn, maar wordt er van de gemeenschap verwacht dat je je aanpast en dat is duidelijk te zien in de reacties hieronder. We zouden beter wat toleranter zijn naar deze mensen toe, voor hun is het een hele opgave om in een wereld te leven gedomineerd door neuro typische mensen.
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  En 1 of 2 dagen/weken daar per jaar verblijven waarschijnlijk, welk voordeel/belastingscontructie zou daar nu weer achter zitten. Ik zie dat hij ook fashion designer is, dus het zal wel in die richting te vinden zijn.
 • Anita Billen

  1 maand geleden
  Hopelijk komt hij hier ook niet de boel in het honderd brengen want hij is geen doetje
 • Kenneth van der snickt

  1 maand geleden
  byebye privacy. heeft die man geen privacy rechten? Foto van zijn huis + de straat waar iemand hem tegen heeft gekomen. nice
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.