Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem.
Volledig scherm
Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem. © Photo News

Peter botst tijdens wandeling op nieuwe buurman Kanye West: "Vond het grappig dat ik niet wist wie hij was”

CelebritiesWijnegem krijgt er een ereburger bij. Niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) zou een optrekje gekocht hebben op de Kanaal-site van de gerenommeerde kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt. De keuze van Kanye viel - uiteraard - op een pand dat officieel niet te koop stond. 

45 reacties

 • Hide Geritz

  4 weken geleden
  Als bewoner van dezelfde Kanaalsite hoop ik dat het er rustig blijft. De paparazzi stond al voor de deur!
 • walter Piters

  4 weken geleden
  Er bestaat helaas nog geen wet voor discriminatie rond neuro diversiteit. Werken je hersenen anders dan het neuro typisch model dan mag je niet je zelf zijn, maar wordt er van de gemeenschap verwacht dat je je aanpast en dat is duidelijk te zien in de reacties hieronder. We zouden beter wat toleranter zijn naar deze mensen toe, voor hun is het een hele opgave om in een wereld te leven gedomineerd door neuro typische mensen.
 • Jean Petermans

  4 weken geleden
  En 1 of 2 dagen/weken daar per jaar verblijven waarschijnlijk, welk voordeel/belastingscontructie zou daar nu weer achter zitten. Ik zie dat hij ook fashion designer is, dus het zal wel in die richting te vinden zijn.
 • Anita Billen

  4 weken geleden
  Hopelijk komt hij hier ook niet de boel in het honderd brengen want hij is geen doetje
 • Kenneth van der snickt

  4 weken geleden
  byebye privacy. heeft die man geen privacy rechten? Foto van zijn huis + de straat waar iemand hem tegen heeft gekomen. nice
 1. Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  8

  Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

  Het ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.
 2. Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”
  Play
  TV

  Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”

  Het was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. INTERVIEW. Wereldberoemde drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”
  TV

  INTERVIEW. Wereldbe­roem­de drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”

  Vanaf vandaag op Streamz: het tweede seizoen van ‘We’re here’. ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara trokken opnieuw op roadtrip doorheen Amerika. Gewapend met gigantische dosissen charisma, uniqueness, nerve and talent willen de drie drag queens maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek. “Zelfs in die kleine dorpjes vol vooroordelen en racisme wonen geweldige mensen”, vertelt Shangela in een exclusief gesprek.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.