Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem.
Volledig scherm
Peter stond plots oog in oog met Kanye tijdens zijn avondwandeling door Wijnegem. © Photo News

Peter botst tijdens wandeling op nieuwe buurman Kanye West: "Vond het grappig dat ik niet wist wie hij was”

CelebritiesWijnegem krijgt er een ereburger bij. Niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) zou een optrekje gekocht hebben op de Kanaal-site van de gerenommeerde kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt. De keuze van Kanye viel - uiteraard - op een pand dat officieel niet te koop stond. 

45 reacties

 • Hide Geritz

  1 jaar geleden
  Als bewoner van dezelfde Kanaalsite hoop ik dat het er rustig blijft. De paparazzi stond al voor de deur!
 • walter Piters

  1 jaar geleden
  Er bestaat helaas nog geen wet voor discriminatie rond neuro diversiteit. Werken je hersenen anders dan het neuro typisch model dan mag je niet je zelf zijn, maar wordt er van de gemeenschap verwacht dat je je aanpast en dat is duidelijk te zien in de reacties hieronder. We zouden beter wat toleranter zijn naar deze mensen toe, voor hun is het een hele opgave om in een wereld te leven gedomineerd door neuro typische mensen.
 • Jean Petermans

  1 jaar geleden
  En 1 of 2 dagen/weken daar per jaar verblijven waarschijnlijk, welk voordeel/belastingscontructie zou daar nu weer achter zitten. Ik zie dat hij ook fashion designer is, dus het zal wel in die richting te vinden zijn.
 • Anita Billen

  1 jaar geleden
  Hopelijk komt hij hier ook niet de boel in het honderd brengen want hij is geen doetje
 • Ken Vds

  1 jaar geleden
  byebye privacy. heeft die man geen privacy rechten? Foto van zijn huis + de straat waar iemand hem tegen heeft gekomen. nice