EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Pestgedrag, eenzaamheid en eetstoornissen: hoe de roem van de Spice Girls stilaan zijn tol begon te eisen (deel 2)

MuziekDe Spice Girls hebben maar één album nodig om de populairste meidengroep aller tijden te worden en een ongeziene hype te veroorzaken. Ze hebben keuze uit de meest begeerde vrijgezellen ter wereld, zoals David Beckham: “Als je me niet belt, geef ik je de volgende keer dat ik je zie een trap in de ballen.” De keerzijde van de medaille: de vijf meiden uit de Engelse arbeidersklasse worstelen met hun plotse werelddominantie en die wervelwind slokt Posh, Ginger, Sporty, Baby en Scary uiteindelijk op.

2 reacties

 • Timothy Horions

  1 maand geleden
  als de spice girls een comback willen maken moeten ze eerst een nieuwe singel uitbrengen en daarna een nieuwe album
 • Patrick Verbelen

  3 maanden geleden
  Spice Girls ook zéér populair in België.
 1. Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Het antwoord op die vraag komt steeds dichterbij. Nu zaterdag starten de eerste studioshows met de twaalf overgebleven kandidaten. Voor Justine Vanhulle (24) kan haar inschrijving sowieso al niet meer stuk. De West-Vlaamse schreef zich zonder al te veel verwachtingen in. “Ja, die auditie was mijn allereerste optreden ooit. Het was waanzin”, vertelt ze. “Ik zou er echt alles aan doen om naast Marthe en Hanne op een podium te staan.”
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.