Peperdure uitstap van Meghan Markle beroert de gemoederen: “Ze leeft als een Romeinse keizerin”

Meghan Markle betaalt 66.000 euro per nacht in het New Yorkse hotel The Mark.
Photo News Meghan Markle betaalt 66.000 euro per nacht in het New Yorkse hotel The Mark.
Een wel erg dure uitstap van prins Harry’s echtgenote Meghan Markle (37) naar New York doet stof opwaaien in Groot-Brittannië, waar de koninklijke familie elke in het oog springende uitschuiver zorgvuldig tracht te vermijden. De kosten van de babyshower die de toekomstige moeder voor haar vrienden organiseerde, doen de wenkbrauwen van de Britten fronsen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De suite van hotel The Mark, waar de hertogin van Sussex logeerde, kost volgens de Britse pers 75.000 dollar (66.000 euro) per nacht. En Meghan, die zeven maanden zwanger is, vertrok in een privéjet uit Groot-Brittannië, terwijl ze opkomt voor het milieu.

“Kan u in het openbaar een filantroop zijn en privé als een Romeinse keizerin leven? “, schreef de Daily Mail vrijdag. De krant vroeg zich ook af wat koningin Elizabeth II zou denken van deze “extravagante trip”.

Het was woensdag in het vijfsterrenhotel waar het feestje werd gehouden, een komen en gaan van sterren met cadeaus in hun armen voor de toekomstige baby, de zevende in lijn voor de troonopvolging. Onder hen advocate Amal Clooney en tennisspeelster Serena Williams. Het echtpaar Beyoncé en Jay-Z feliciteerde de toekomstige mama op de sociale netwerken en wenste haar “veel vreugde”.

Photo News10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • David Vermeulen

  Jeetje. Wanneer laat men haar met rust? Ze zal zeker ook geld hebben toen ze nog film ster was. Een privé jet? Logisch toch. Ze zal niet met economic vliegen. Gewoon jaloezie van iedereen.

 • Ludo Dierckx

  En te weten dt de royals een immens fortuin vergaarden op kosten van.....trouwens die kapitaal-opbouw loopt als rode draad door alle koningshuizen...en dan verwacht men nog sponsoring van de bevolking. In Markle' geval kom er dan nog eens haar zogezegde klimaat bezorgdheid…???? Maar ja...wij Belgen zijn niet beter af...

 • Pieter De Ruyter

  Leven zoals Anuna het wil,en dat op kosten van het plebs natuurlijk.

 • jerry de graaf

  David Vermeulen , ik geef je geen 100 maar 200% gelijk !!!

 • Ronald Polutnik

  Hier in België lopen er ook zo rond , die het geld van de belastingbetaler op souperen aan reizen dure auto's en kleding . En dit alles zonder te werken , kijk maar naar prinses Elisabeth als ze twintig jaar word krijgt ze al een dotatie van 25.000€ per maand zonder te werken .