(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © AFP

Peperdure handtassen en jurken van Beyoncé gestolen uit opslag in Los Angeles

Inbrekers zijn opslagruimtes van Beyoncé binnengedrongen en hebben voor meer dan een miljoen dollar (ruim 845.000 euro) aan spullen gestolen. Dat vernam entertainmentsite TMZ van politiebronnen.

  1. Van buitenaardse invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streamingtoppers moet je absoluut zien

    Van buitenaard­se invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streaming­top­pers moet je absoluut zien

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van het op Rupert Murdochs zakenimperium geïnspireerde ‘Succession’ (Streamz), advies voor tussen de lakens van Gwyneth Paltrow in ‘Sex, Love & Goop’ (Netflix) en ‘Inside Job' (Netflix), een must-see voor fans van satirische animatie. Dit is onze streaming top 5!
  2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

    Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

    Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.