Pedro Elias
Volledig scherm
Pedro Elias © VTM

Pedro Elias laat zich binnenste buiten keren door verschillende topdokters in podcast: “Ik ben een echte hypochonder”

ShowbizzPedro Elias is een echte hypochonder, zo’n mens voor wie elk hoestje een doodsvonnis is. Iets wat hij heeft van zijn vader, elke ochtend bij het ontbijt las hij voor uit een medische encyclopedie, op zoek naar het kwaaltje van de dag. Pedro is nu 47 jaar en non stop bang om ziek te worden. En net daarom wil hij zich nu preventief laten screenen door enkele topdokters om zo wat rust in zijn de hoofd te vinden. Een spannend parcours met een start bij de prostaat.

 1. Willy Sommers vertelt in ‘Het Rad’ hoe hij zijn Cindy heeft ontmoet: “Eigenlijk dankzij Christoff”
  Play
  TV

  Willy Sommers vertelt in ‘Het Rad’ hoe hij zijn Cindy heeft ontmoet: “Eigenlijk dankzij Christoff”

  Een vraag in de eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Het Rad’? “Hij k.ppelde mij ..n ..nd.” met als tip ‘liefde van mijn leven’. Kandidate Anouk moest er niet lang over nadenken, zeker niet omdat Willy Sommers (68) en Christoff (45) de letterzetters van dienst waren. Vervolgens vertelde Willy nog hoe hij zijn Cindy heeft leren kennen en daar zit zijn vriend Christoff voor iets tussen.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.