Pech voor Karen Damen die afhaakt voor 'The Masked Singer’: "Voortaan ook prijs voor beste speurder”

Showbits“Het zijn grote schoenen om te vullen.” Jens Dendoncker heeft het de afgelopen weken al een paar keer gezegd in interviews over ‘The Masked Singer’. Hij volgt namelijk Niels Destadsbader op als presentator van het superpopulaire programma. Maar breekt het koude zweet hem uit, één uur voor de eerste opname van de show? Jarne was er exclusief bij voor Showbits. Hij vertelt onder meer dat er ook een wedstrijd onder de speurders komt. Pech dus voor de fanatiekste speurder van allemaal: Karen Damen. Want zij is er in dit derde seizoen niet meer bij. Bekijk het hele interview met Jens voor de rollercoaster van ‘The Masked Singer’ van start gaat.

18 reacties

 • Jeannine Van lent

  2 maanden geleden
  Zeer mooi programma en voor Jens veel succes
 • kurt jansens

  2 maanden geleden
  Graag dit programma verplaatsen naar Ketnet. Is meer iets voor kleuters. Zo komt er zendtijd vrij voor programma's met toch iet of wat intellectueel niveau.
 • Myriam Lunders

  2 maanden geleden
  Heel leuk programma met super mooie kostuums mijn favoriet !
 • Patrick Verwerft

  2 maanden geleden
  Non-talenten en pseudo BV's die elkaar werk bezorgen. Niet meer, niet minder.
 • Jozef Van Nieuwenhove

  2 maanden geleden
  Met de verkiezingen van 2024 in gedachten, denk ik dat ene Rousseau andermaal zijn ego wil opsmukken.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.