© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Pauline uit ‘Junior op zoek naar de liefde’: “Verlies van mémé Clara maakt hem intens verdrietig”

ShowbizzPauline (23) uit Hene-­gouwen is één van de vier jongedames die nu nog om het hart van ­Junior Planckaert (29) strijden. ‘Ik had nooit gedacht dat ik zo lang deel zou uitmaken van Juniors zoektocht’, vertelt de hr-consultant. ‘Ik had zelfs nooit verwacht dat ik zou worden uitgekozen voor het programma”, klinkt het in TV Familie.

 1. Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"
  Play
  BV
  4

  Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeër­gerd aan de berichtge­ving rond de apenpokken"

  Vanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.
 2. Amerikaanse actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar auto-ongeluk
  Update

  Amerikaan­se actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar au­to-ongeluk

  De Amerikaanse actrice Anne Heche is overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie van Heche, die vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade opliep en in coma lag, vrijdag laten weten. Omdat ze hersendood is verklaard, is ze wettelijk gezien gestorven. Heche, die 53 jaar is geworden, ligt echter nog wel aan de beademing. Dit omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.