Pauline, Regi Academy
Volledig scherm
PREMIUM
Pauline, Regi Academy © VTM2

Pauline Slangen (19) wint talentenjacht ‘Regi Academy’: "Hij hoort élk foutje, maar ik ga keihard werken”

TVNa Camille en Olivia heeft Regi weer een nieuwe zangeres aan de Regi-family toegevoegd: Pauline Slangen (19) uit Lommel is de winnares van ‘Regi Academy’ en is dus meteen te horen op de nieuwe single ‘Duizend sterren’. Eind oktober wacht het Sportpaleis. “Het zal hard werken zijn, maar wel iets dat ik graag doe”, aldus Pauline. “Ze heeft de meest unieke stem van allemaal. Dat krakje, geweldig”, looft Regi zijn uitverkorene. Maar dat is niet de enige reden dat hij voor haar koos.

19 reacties

 • erwin veltjen

  4 weken geleden
  Pauline ze heeft de looks mee anders had Amber gewonnen niet dat Pauline slecht zingt in tegendeel ze heeft een speciale stem maar is minder verstaanbaar. als Amber slanker was had ze zeker gewonnen een bewijs dat het beeld van iemand nog steeds de hoofdrol speelt jammer
 • Bart De Groote

  4 weken geleden
  Onterechte winnares. Amber was stukken beter (en Kimberley ook) : duidelijke qua uitspraak, mooiere zang, ... Pauline stond meer te schreeuwen. En dat "krakje"? Mja, echt zot ben ik er toch niet van. Zeker al niet omdat ze het bijna iedere zin doet, Dan gaat het al snel vervelen. Ik vrees dat Pauline haar stem binnen de kortste keren kapot gaat zingen. Regi, doe het juiste en haal Amber binnen. Je zal er verder mee geraken, want uiteindelijk moeten de mensen het op de radio graag horen.
 • Nathalie Stroobants

  4 weken geleden
  Zo oneerlijk, er was puur voor het uiterlijk gekozen. Amber had de beste stem!
 • Martha Coenen

  1 maand geleden
  Inderdaad,Amber heeft dat super gedaan,de beste stem. Proficiat Pauline.
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  in tijden dat onze vlaamse "vedetten" weinig of niet aan de bak komen ? ... NONKELJEAN
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.