Pauline, Regi Academy
Volledig scherm
PREMIUM
Pauline, Regi Academy © VTM2

Pauline Slangen (19) wint talentenjacht ‘Regi Academy’: "Hij hoort élk foutje, maar ik ga keihard werken”

TVNa Camille en Olivia heeft Regi weer een nieuwe zangeres aan de Regi-family toegevoegd: Pauline Slangen (19) uit Lommel is de winnares van ‘Regi Academy’ en is dus meteen te horen op de nieuwe single ‘Duizend sterren’. Eind oktober wacht het Sportpaleis. “Het zal hard werken zijn, maar wel iets dat ik graag doe”, aldus Pauline. “Ze heeft de meest unieke stem van allemaal. Dat krakje, geweldig”, looft Regi zijn uitverkorene. Maar dat is niet de enige reden dat hij voor haar koos.

19 reacties

 • erwin veltjen

  1 maand geleden
  Pauline ze heeft de looks mee anders had Amber gewonnen niet dat Pauline slecht zingt in tegendeel ze heeft een speciale stem maar is minder verstaanbaar. als Amber slanker was had ze zeker gewonnen een bewijs dat het beeld van iemand nog steeds de hoofdrol speelt jammer
 • Bart De Groote

  1 maand geleden
  Onterechte winnares. Amber was stukken beter (en Kimberley ook) : duidelijke qua uitspraak, mooiere zang, ... Pauline stond meer te schreeuwen. En dat "krakje"? Mja, echt zot ben ik er toch niet van. Zeker al niet omdat ze het bijna iedere zin doet, Dan gaat het al snel vervelen. Ik vrees dat Pauline haar stem binnen de kortste keren kapot gaat zingen. Regi, doe het juiste en haal Amber binnen. Je zal er verder mee geraken, want uiteindelijk moeten de mensen het op de radio graag horen.
 • Nathalie Stroobants

  1 maand geleden
  Zo oneerlijk, er was puur voor het uiterlijk gekozen. Amber had de beste stem!
 • Martha Coenen

  1 maand geleden
  Inderdaad,Amber heeft dat super gedaan,de beste stem. Proficiat Pauline.
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  in tijden dat onze vlaamse "vedetten" weinig of niet aan de bak komen ? ... NONKELJEAN
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’
  Play

  Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkrui­sen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

  Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.