Pauline, Regi Academy
Volledig scherm
PREMIUM
Pauline, Regi Academy © VTM2

Pauline Slangen (19) wint talentenjacht ‘Regi Academy’: "Hij hoort élk foutje, maar ik ga keihard werken”

TVNa Camille en Olivia heeft Regi weer een nieuwe zangeres aan de Regi-family toegevoegd: Pauline Slangen (19) uit Lommel is de winnares van ‘Regi Academy’ en is dus meteen te horen op de nieuwe single ‘Duizend sterren’. Eind oktober wacht het Sportpaleis. “Het zal hard werken zijn, maar wel iets dat ik graag doe”, aldus Pauline. “Ze heeft de meest unieke stem van allemaal. Dat krakje, geweldig”, looft Regi zijn uitverkorene. Maar dat is niet de enige reden dat hij voor haar koos.

22 reacties

 • Kiana Van Keer

  4 maanden geleden
  Ik hou van Pauline goeie keuze❤️
 • Bruno Woucters

  5 maanden geleden
  Terecht winnares, ze heeft stijl, voorkomen, super stem, de nieuwe Yasmine is er. Wait and see.
 • Charlotte Eeckhout

  1 jaar geleden
  Irritant stemknikje. Zal ze toch moeten afleren. Het is zeker niet de beste die gewonnen heeft. Maar bij Regi draait het vooral om imago. Zijn eerste "zangeres" Anneke zong niet eens zelf 😉
 • erwin veltjen

  1 jaar geleden
  Pauline ze heeft de looks mee anders had Amber gewonnen niet dat Pauline slecht zingt in tegendeel ze heeft een speciale stem maar is minder verstaanbaar. als Amber slanker was had ze zeker gewonnen een bewijs dat het beeld van iemand nog steeds de hoofdrol speelt jammer
 • Bart De Groote

  1 jaar geleden
  Onterechte winnares. Amber was stukken beter (en Kimberley ook) : duidelijke qua uitspraak, mooiere zang, ... Pauline stond meer te schreeuwen. En dat "krakje"? Mja, echt zot ben ik er toch niet van. Zeker al niet omdat ze het bijna iedere zin doet, Dan gaat het al snel vervelen. Ik vrees dat Pauline haar stem binnen de kortste keren kapot gaat zingen. Regi, doe het juiste en haal Amber binnen. Je zal er verder mee geraken, want uiteindelijk moeten de mensen het op de radio graag horen.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!