Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Pauline duikt één jaar na overwinning op in 'Regi Academy’: “Ik ben jong, maar ik heb Regi al tegengesproken hoor”

ShowbizzDe gouden vleugels van Regi. “Ze bestáán”, bevestigt Pauline Slangen (20) een jaar nadat ze de ‘Regi Academy’ won. Vanaf vandaag coacht ze de nieuwe lichting in het tweede seizoen én scoort ze met haar eerste solosingle ‘Uit mijn hoofd’ een nummer 1-hit in ‘Tien Om Te Zien’. “Had Regi een jaar geleden gezegd dat ik vandaag zou kunnen leven van de muziek, ik had dat niet geloofd.”

 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Mango'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”
  Play

  K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Man­go'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”

  Tijdens de opnames van de zomerse clip voor ‘Mango Mango’ wisten Julia en Marthe dat Hanne zwanger was, maar was het nog niet de bedoeling dat het echt de wereld werd ingestuurd. Hanne moest opdraven met blote buik en het werd stilaan moeilijk om haar zwangerschap te verbergen. “Ik had een shortje over mijn buik getrokken, maar het enige wat opviel...”, begint Hanne. “...Waren de ‘meiden’”, vult Julia aan.