Paul Michiels al 23 jaar samen met zijn Tineke (42): "Ik leerde haar kennen op een van mijn eigen hits"

Paul Michiels
Medialaan Paul Michiels
Deze week vierde Paul Michiels zijn zeventigste verjaardag en daarom nodigde Kris Wauters hem uit in zijn radioprogramma 'Zot Gedraaid' op Joe. De helft van Soulsister vertelde er hoe hij zijn vrouw ontmoette.

“Tineke en ik kennen elkaar nu 23 jaar”, begon Paul zijn verhaal aan Kris. “Ze moest nog 19 worden toen ik ze leerde kennen. Dat was in de periode dat ik met Soulsister op tour was, rond 1994. Omdat ik zoveel weg was, was ik de kade verloren eigenlijk. En dan kwam ik in de Manhattan in Leuven tijdens de Super 50. Daar zag ik Tineke voor de eerste keer, want ze was kabelsleepster, een vakantiejob. Toen ik haar zag, zag ik een engel. Ik was aan de grond genageld en dat is nog altijd niet veranderd. Dat wens ik iedereen in de wereld toe wat ik toen meemaakte en wat ik nu nog altijd meemaak. Dat is dus gebeurd op een nummer van Soulsister. Als je me nu vraagt waar ik mijn partner heb leren kennen, dan moet ik zeggen op Crush, een liedje dat ik zelf geschreven heb voor Soulsister. Dat was een bijzonder moment.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eric Vanovermeire

  De natuur werk je niet tegen...

 • Fidji Peeters

  Ik denk dat er weinige vrouwen zijn die niet door hem werden aangesproken... Ik wens hem nog een succesvol leven toe, op alle gebied.

 • Sabrina Grace

  Leven en laten leven ! Die mens is nu gelukkig, let it be !

 • Jan Halsberghe

  Een van mijn hits: 33, 45 of 78 toeren, Pol ? Toch een gelukkige verjaardag gewenst ! Een pee die zich volkomen laat leiden door de natuur des mensen...

 • Simonne Dedeken

  Ge ziet dat ie melkboer is geweest, heeft nog steeds een melkmuil