De Lancering van het nieuwe bier vond vandaag plaats.
Volledig scherm
De Lancering van het nieuwe bier vond vandaag plaats. © Photo News

Patrick Van Gompel lanceert tweede bier

VTM-journalist Patrick Van Gompel heeft vandaag, woensdag, in Antwerpen zijn tweede bier gelanceerd. Na de François Grand Cru is er nu de 888 Triple Eight. Heel wat prominenten, waaronder Antwerps burgemeester Bart De Wever, gaven acte de présence.

1 reactie

 • emiel Clarijs

  4 jaar geleden
  Als het 'gratis' is is de keizer van Antwerpen blijkbaar altijd van de partij, wat je bij zijn goed betaalde 'job' als parlementslid NIET kan zeggen.
 1. BV's die door koeienstront kruipen: onze man test het nieuwe programma van Andy Peelman
  Play
  Showbizz
  6

  BV's die door koeien­stront kruipen: onze man test het nieuwe programma van Andy Peelman

  Kruipen door koeienstront of jezelf door een onderwaterkooi hijsen: het is niet de nieuwste actiefilm van Adil en Bilal, maar wel het nieuwste VTM-programma van presentator Andy Peelman. Vanaf vanavond nemen BV’s het tegen elkaar op in de gevreesde Spartacus Run. Het concept: de BV die als snelste alle obstakels overwint, gaat met de hoofdprijs naar huis. Maar is dat allemaal wel veilig? Andy schakelde Showbits-reporter Senne in om het parcours voor hem uit te testen.
 2. Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”
  Play
  Antwerpen

  Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”

  De langverwachte ‘Happier Than Ever, The World Tour’ van de electropop-sensatie Billie Eilish gaat pas vanavond door in het Sportpaleis, en toch was er gisteren al heel wat animo aan de ingang te bespeuren. Een veertigtal die hard fans stond al van 9 uur ‘s ochtends aan te schuiven om bij de eersten te kunnen zijn. Kamperen is er verboden, dus trotseren ze samen de nacht met een slaapmat, dikke truien en een stuk pizza: “Als mensen voorsteken zullen mijn emoties wellicht de bovenhand nemen.”