Patrick Onzia wordt opnieuw papa: "Een liefdesbaby op mijn 50ste"

Aagje en Patrick verwachten in het najaar een zoontje.
Kristof Ghyselinck Aagje en Patrick verwachten in het najaar een zoontje.
Patrick Onzia viert zijn 50ste verjaardag dit najaar met een liefdesbaby. Zijn vriendin Aagje, 22 jaar jonger dan hij, is zwanger van een zoontje. 

"Toen ik zo'n vijf jaar geleden voor Aagje viel, zei ze meteen dat ze nog een kinderwens had", vertelt de zanger. "Logisch, ze was toen nog maar 23. Ik zag het idee om nog eens papa te worden helemaal zitten en hield er ook altijd rekening mee. Mijn enige voorwaarde was: 'Zolang het maar voor mijn 50ste gebeurt'. Dat zal niet lukken, want als de baby in november wordt geboren zal ik twee maanden 'overtijd' zijn. Maar daar kan ik wel mee leven", lacht hij.

Onzia heeft uit z'n vorige relatie, die zeven jaar geleden eindigde, al twee zoons: Stijn (19) en Sander (12). De artiest organiseert op 22 september een jubileumconcert voor zijn 50ste verjaardag én zijn 30-jarige carrière. Bevriende collega's zoals Udo, Sandrine, Sven De Ridder en Dirk Van Vooren zullen met hem optreden in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Deze zomer staat Onzia ook met de revue 'D.I.S.C.O.' in Het Witte Paard in Blankenberge. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Annette Jansen

  En t commentaar begint weer. Van harte gefeliciteerd!! En je kunt prima papa zijn op je 50!. Weten we uit ervaring ☺️

 • STEVEN VAN DEN BOSSCHE

  Alvast een dikke proficiat!

 • Alexander Stroobants

  Papa op je 50 ste. Zouden ze moeten verbieden. Weet nt waaraan hij begind.

 • Rania Desaegher

  Elk kind zou toch een liefdesbaby moeten zijn.

 • PLANCKAERT Johan

  arm aagje, binnen 15 jaar zit je met een oud ventje...