Exclusief voor abonnees

Pat Krimson is zijn wilde haren én 16 kilo kwijt: “Sinds ik sport en gezonder eet, voel ik me energieker dan ooit”

Pairi Daiza - Loredana en partner Pat Krimson en dochter Troy
Dieter Bacquaert Pairi Daiza - Loredana en partner Pat Krimson en dochter Troy
Met 2 Fabiola hebben Pat Krimson (54) en Loredana De Amicis (32) het nog steeds erg druk. En daarnaast komt ook de zorg voor (stief)dochter Troy (bijna 7) en Pats moeder van 78 op hun schouders terecht. Even uitblazen tijdens een gezinsuitje was welkom. “We leren Troy wel dat zulke dingen niet vanzelfsprekend zijn”, aldus Pat.

Ja, ze zijn ambitieus, Pat en Loredana. Hun weekends zijn gevuld met optredens met 2 Fabiola en andere opdrachten. Toch staan ze erop om ook regelmatig tijd te maken voor een uitstapje met Pats dochter Troy. Aangezien het meisje in november zeven wordt en een grote dierenvriend is, gingen ze met hun drietjes al vieren in Pairi Daiza. “Liefst van al zouden we thuis ook veel dieren houden, maar met onze drukke agenda zijn we veel weg. Daarom houden we het bij onze hond Atmoz”, aldus Loredana. Aan beestig gezelschap hadden ze overigens geen gebrek. Ze logeerden in een exclusieve full moon lodge in The Last Frontier - een nieuw deel van het park - en vanuit hun kamer kijk je rechtstreeks binnen in het verblijf van de beren en wolven. De verzorger stelt een bezorgd kijkende Loredana meteen gerust: alles is steengoed beveiligd. “Normaal ben ik geen fan van dieren die in gevangenschap moeten leven, maar Pairi Daiza is een heel verzorgd en mooi park”, zegt Pat. “Het heeft me aangenaam verrast hoeveel ruimte de dieren hebben.”

Je kan er niet naast: Troy wordt in de watten gelegd. Ze is natuurlijk enig kind...

Pat: “Troy gaat regelmatig op reis, ja, maar we leren haar dat dat niet vanzelfsprekend is. Ook met speelgoed overdrijven we niet. We stimuleren haar vooral om buiten te spelen, en met resultaat: ze kan zich helemaal uitleven op onze trampoline en op haar fiets.”

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy Madou

    Tja Pat, de jaren van verstand komen altijd later bij de ene wat vroeger bij de andere wat later.

  • WILLIAM TAELMAN

    Top Pat