Exclusief voor abonnees

Pat Krimson en z’n vader Francis zijn onafscheidelijk: “Wij vertellen elkaar alles, als onze vrouwen er niet bij zijn”

Pat Krimson met zijn vader papa Francis.
Dieter Bacquaert Pat Krimson met zijn vader papa Francis.
2 Fabiola-frontman Pat Krimson heeft op z’n 55ste al stevig geleefd, en dat heeft hij van geen vreemden. Ook zijn vader Francis (77) is een bon vivant die alles uit zijn dagen wil halen. “Als ik al die verhalen over mijn vader hoor, was zijn liefdesleven nog erger dan het mijne”, lacht Pat in weekblad Story.

In lengte kan Francis Pat al lang niet meer evenaren, maar heel wat andere dingen hebben vader en zoon wel gemeen. Hun passies bijvoorbeeld. Voor muziek, hun vrouwen en... voetbal. Senior én junior zijn hevige supporters van KRC Genk. “Ik volg het voetbal al sinds mijn vijfde”, vertelt Pat. “Vroeger gingen pa en ik samen naar de matchen kijken in het stadion en ik doe nog steeds regelmatig de warming-up voor de wedstrijd. Intussen volgen we het voetbal wel al een paar jaar vooral op tv, maar onze discussies zijn gebleven. Ik blijf altijd positief, mijn vader windt zich heel snel op (lacht).”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Koen Zétrud

    Heel vriendelijke man, ik zag hem dikwijls op de rommelmarkt in Luik. Hopelijk komt hij binnenkort terug.

  • Tommy Robin

    Onafscheidelijk maar wel jaren op Ibiza wonen...