2Fabiola
Volledig scherm
2Fabiola © VTM

Pat Krimson en Loredana van 2Fabiola besmet met corona

ShowbizzSlecht nieuws voor 2Fabiola en hun fans. Pat Krimson (56) en Loredana (34) zijn besmet met het coronavirus. Dat laat de dj weten op zijn Facebookpagina. De groep is genoodzaakt om hun optredens voor dit weekend te annuleren.

14 reacties

 • Guy Van Brussel

  2 maanden geleden
  ja, en dan ?! Inderdaad Brigitte je hebt gelijk, dat vaccin werkt zeker net voor 100% en het virus zal wel een weg vinden om te overleven.
 • Mohamed Akhayad

  2 maanden geleden
  Brigitte, zucht... dus we moeten alle zwakkeren laten sterven om u immuun te maken? Spreek niet over waar je weinig tot niks vanaf weet. Vaccineren is een must bij een nieuwe virus net door de variaties. Als je virus vrij spel geeft dan gaat het onbeperkt gaan muteren. Er is zelfs een variant waar je immuniteit totaal geen effect heeft. Dat is het gevaar van niks te doen. En zo gaat het blijven rondgaan.
 • Birgitte Wouters

  2 maanden geleden
  Dit maakt weeral duidelijk dat een vaccin voor een virus totaal geen zin heeft. Evengoed goed ziek van een nieuwe variant. We zullen met dit virus moeten leren leven en de immuniteit van ons lichaam zoveel mogelijk moeten verzorgen, dwz geen angst meer zaaien, zodat we de ziekte redelijk doormaken zoals de griep.
 • Joery Peeters

  2 maanden geleden
  Ik lees hier vaak in de commentaren: gevaccineerd waarom annuleren? Wel wil ni zeggen dat ge gevaccineerd zijt dat ge het niet kunt doorgeven aan anderen wel of niet gevaccineerden. Omdat ze het niet willen doorgeven annuleren ze!
 • Elise Van Damme

  2 maanden geleden
  Gevaccineerd of niet! Het virus en zijn varianten zullen blijven. En mensen gevaccineerd of niet gaan er evenzeer nog al dan niet ernstig van ziek worden. Een safe ticket of coronapasje houdt een virus niet tegen. Dat mag nu toch wel duidelijk wezen. Enige oplossing is er mee leren te leven, zoals we daarvoor ook met de gewone griep leefden. Of gaan we in de angstmodus blijven met de nodige maatregelen en lockdowns? Dat worden dan nog heel aangename jaren in het verschiet. Niet dus!
 1. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy, Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Onze reporter van ‘Showbits’ ging naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe ‘Showbits’.