Exclusief voor abonnees

Pascale Naessens is 25 jaar getrouwd: "Paul heeft me verrast met een geheime ceremonie"

Photo News
Behalve een nieuwe telg in haar succesvolle reeks kookboeken heeft Pascale Naessens (49) nog iets te vieren: haar zilveren huwelijksjubileum met tv-maker Paul Jambers (72). 25 jaar liefde, dat verdient iets speciaals. En dus vernieuwden ze onlangs hun huwelijksbeloften in Venetië.

Niemand die hun liefde een kans gaf. Pascale was amper tweeëntwintig toen ze een relatie begon met de vierentwintig jaar oudere Paul Jambers. Zij was omroepster bij VTM, hij maakte voor de zender het kijkcijferkanon Jambers. Door het leeftijdsverschil en hun verschillende achtergrond werden ze door weinig mensen serieus genomen als koppel, maar kijk: echte liefde wint altijd. Pascale en Paul beloofden elkaar op 3 april 1993 eeuwige trouw en vijfentwintig jaar later maken ze dat nog elke dag waar. Meer nog: de twee hernieuwden onlangs hun geloften, dit keer in het romantische Venetië. 

"Ik wist dat we naar daar gingen om ons jubileum te vieren, maar de hernieuwing van onze huwelijksbeloften was een verrassing van Paul", vertelt Pascale. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Devlaeminck

  Rony Casteur, de mens is een aap. Apen leven in groepen. De meeste apen hebben leiders nodig, rolmodellen waar ze naar opkijken. Het zit nu eenmaal in onze genen. Van de meesten toch. Dus laat diegenen die opkijken naar Pascale Naessens, Paul Jambers, een god, de koning, beroepssporters, acteurs, zangers,...enz. Ze kunnen er zelf niet aan doen.

 • monique hermans

  bij een opnamen van jambers jaren geleden heb ik het Koppel voor het eerst gezien de liefde stroomde eraf en dat is nog zo.

 • kelly stroobantd

  Dikke proficiat! Jullie zijn samen een sterk en prachtig koppel! Doe zo verder . Veel geluk verder samen.

 • Dirk Lathouwers

  Awel, Paul verdient dat en dat zeg ik niet gauw.

 • marie-rose Decabooter

  Een grote proficiat voor Paul en Pascale. Waarom anderen altijd die kritiek geven? Doe er nog vele jaren bij.