De vriend van Julia is er klaar voor.
Volledig scherm
De vriend van Julia is er klaar voor. © HLN

Partner Ben is klaar om K3'tje Julia te steunen: “Ik ben zo ongelofelijk trots op haar”

ShowbizzZe vormen al drie jaar een koppel, maar sinds zaterdagavond mag Ben Broek (23) zich officieel het liefje van 'de blonde van K3' noemen. De Nederlandse bioscoopmanager en acteur zat tijdens de finale in de zaal om z'n vriendin mee naar de overwinning te schreeuwen, en was na afloop door het dolle heen. 

17 reacties

 • Saskia Jongen

  1 jaar geleden
  Mooi koppel en of de relatie standhoudt dat zullen ze zelf wel ondervinden en als het misgaat zal de wereld niet vergaan hoor , altijd die negatieve reacties , en ja meisjes vallen vaak op een jongen die een paar jaar ouder is , dat was vroeger al zo en is nu nog steeds zo
 • Lindsey Clauw

  1 jaar geleden
  Hij zal ze vooral veel via een scherm zien vrees ik. Hoop dat hun relatie dat allemaal zal aankunnen. Bij Klaasje en Hanne is het gelukt dus hopelijk bij Julia nu ook.
 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Terecht trots. Ze heeft het heel goed gedaan en past er uitstekend bij. Een lieve dame. Zo te zien.
 • Nestor simons

  1 jaar geleden
  Nog een jaar en de liefde is uit geloof me ,geen tijd meer voor elkaar
 • Stefan Janssens

  1 jaar geleden
  Leuk stel ! Heel veel succes!
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Jeroen Meus over de laatste dagen met zijn broer Wim: “Ik sliep bij hem in het ziekenhuis, nam daar een douche en vertrok naar ‘Dagelijkse Kost’”
  BV

  Jeroen Meus over de laatste dagen met zijn broer Wim: “Ik sliep bij hem in het ziekenhuis, nam daar een douche en vertrok naar ‘Dagelijkse Kost’”

  In de afsluitende aflevering van ‘Dagen zonder broer’, blikt Jeroen Meus terug op de laatste periode die hij doorbracht bij zijn broer Wim. Over hoe hij bij hem de wacht hield op palliatieve zorgen, maar ook over het moment waarop Wim het leven liet op oudejaarsavond. “Heel Gasthuisberg was omgeven door vuurwerk, het had een soort schoonheid.”