Paris Hilton schenkt fortuin aan heropbouw Mexico

Photo News

Paris Hilton toont haar hart voor de slachtoffers van de aardbeving in Mexico. Ze schonk een klein fortuin om dakloze Mexicanen weer een huis te geven.

Paris schonk een bedrag waarmee minstens zeven nieuwe gezinswoningen kunnen gebouwd worden. Daarnaast ging ze ook ter plekke om broodnodig materiaal als dekens, schoenen, kleren, voedsel en speelgoed uit te delen. 'Paris doet prachtig werk', klinkt het in Mexico City. 'Ze is een engel voor ons.' Mexico City werd in september getroffen door een aardbeving. Meer dan 370 mensen verloren daarbij het leven en meer dan 6.000 raakten gewond.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anthony van der Borght

    Ik zou dat niet kunnen . Gaan zijn ons helpen als wij in nood zijn.. Nee Ik zou het ook niet doen .. !!!!!!!!!!!

  • Carla Van Geel

    Je bent een mooie Dame Paris, zeker vanbinnen. Voor wanneer krijgen we de resultaten van onze donaties aan NGO's enz. bij rampen, overstromingen enz.. te zien?