Paris Hilton huurt bodyguards in om verlovingsring 24/7 te beschermen

Kleinood van $2 miljoen vraagt om extra maatregelen

Het is niet al goud wat blinkt. Ook de diamant om Paris' ringvinger.
Instagram Het is niet al goud wat blinkt. Ook de diamant om Paris' ringvinger.
Paris Hilton verloofde zich vorige week met acteur Chris Zylka. Die ging voor haar op één knie met een peperdure ring van $2 miljoen. Om te vermijden dat iemand ermee aan de haal gaat, huurde Paris bodyguards in om het kleinood van 22-karaat te beschermen. 

De hotelerfgename en haar acteur verloofden zich tijdens het nieuwjaarsweekend in Aspen. Fans werden getrakteerd op romantische foto's en video's in de sneeuw. Maar vooral de enorme diamant ging met de aandacht lopen. 

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Een foto die is geplaatst door null (@parishilton) op

De ring werd ontworpen door topjuwelier Michael Greene: "Ik had Chris nog nooit eerder ontmoet, maar hij kwam naar me toe in New York. Hij wilde dat de ring perfect was, precies wat zij wilde. Hij had het hele gezin om tips en ideeën gevraagd."

Nadat ze zich op sociale media begaf om haar sprookjesachtige aanzoek wereldkundig te maken, liet Paris weten dat ze helemaal overdonderd was. 

Instagram

"De ring is zo prachtig en sprankelend," zei ze. "Ik trilde toen ik hem aantrok. Het is de mooiste ring die ik ooit heb gezien!"

Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ivo Torfs

    Steek den echte in een kluis als ge zo schrik hebt dat ze hem zullen stelen en draag dagelijks een replica of blijf met al uw bling-bling uit de media.

  • renatus van de weyer

    Is het niet de bedoeling dat men zo iets aan de vinger draagt ?