Paar miljoen te veel? Deze Britse supersterren verkopen hun huis met fikse korting

Fotomontage HLN
De huizenmarkt in Engeland gaat momenteel door een diep dal. De verkoopprijzen zijn de afgelopen jaren spectaculair gedaald en dat heeft ook zo zijn gevolgen voor de plaatselijke beroemdheden die hun panden wilden verkopen. Onder andere Noel Gallagher en Rod Stewart moesten al flink toegeven op de verkoopprijs.

Wat geld te veel? Met enkele miljoenen op zak kan je de volgende sterrenhuizen met fikse kortingen op de kop tikken. Origineel buitenverblijf verzekerd!

Noel Gallagher

Noel Gallagher's huis in Little Venice
www.primelocation.com Noel Gallagher's huis in Little Venice

Noel Gallagher kocht deze halfopen bebouwing in Blomfield Road, naar verluidt een van de meest aantrekkelijke straten in Little Venice, Londen, in 2010 voor ongeveer £ 8 miljoen (€ 9.088.534). In 2016 besloot hij het echter al opnieuw te verkopen voor £ 11,5 miljoen (€ 13.064.767), maar tot op heden vond hij geen geïnteresseerden. Onlangs verlaagde hij de verkoopprijs dan tot £ 8.950.000 (€ 10.167.797). 

In ruil krijg je wel 6 slaapkamers en 5 badkamers. Woonkamer en keuken zijn gloednieuw, en de eigenaars kunnen zorgeloos aan hun conditie werken in de reusachtige fitnessruimte. De afgeschermde tuin loopt rondom het huis, en parking is voorzien. Een extra troef in deze omgeving! 

De woonkamer van Noel Gallagher is niet enorm, maar wel gezellig ingericht.
www.primelocation.com De woonkamer van Noel Gallagher is niet enorm, maar wel gezellig ingericht.
Fitnessruimte genoeg.
www.primelocation.com Fitnessruimte genoeg.
Het is gezellig toeven in de ruime tuin van Noel Gallagher.
www.primelocation.com Het is gezellig toeven in de ruime tuin van Noel Gallagher.

Rod Stewart

Rod Stewart's Wood House
Savills.com Rod Stewart's Wood House

Meer dan 30 jaar woonde Rod Stewart in het impressionante Wood House in Essex, maar in juli 2016 besloot hij toch om het gebouw te verkopen. Het prijskaartje? £ 7,5 miljoen (€ 8.520.500). Maar er meldden zich geen geïnteresseerden, en dus besloten Stewart en zijn vrouw Penny om een drastische beslissing te nemen: ze verlaagden de prijs naar £ 4.725.000 (€ 5.367.915). 

Het gebouw en de bijbehorende gronden zijn in ieder geval impressionant. Naast een meer, tennis- en voetbalveld en zwembad, is het ook mooi wandelen in de prachtig aangelegde tuin op verschillende niveaus. Het pand zelf bevat zes slaapkamers en vijf badkamers. Overal is geprobeerd om de historische sfeer van het gebouw te behouden, aangevuld met Rod’s eigen - ietwat excentrieke - stijl. Een goed voorbeeld daarvan is het geschilderde plafond in een van de kamers.  

De authentieke sfeer van het huis is goed voelbaar in deze eetkamer.
Savills.com De authentieke sfeer van het huis is goed voelbaar in deze eetkamer.
De tuinen zijn prachtig aangelegd. In de verte is het verwarmde zwembad nog te zien.
Savills.com De tuinen zijn prachtig aangelegd. In de verte is het verwarmde zwembad nog te zien.
Dat ook sterren niet altijd beroep kunnen doen op een onfeilbaar stijlgevoel, is goed voelbaar in deze kamer.
Savills.com Dat ook sterren niet altijd beroep kunnen doen op een onfeilbaar stijlgevoel, is goed voelbaar in deze kamer.

Zayn Malik

Het huis van Zayn Malik in Noord-Londen.
Zoopla Het huis van Zayn Malik in Noord-Londen.

Popster Zayn Malik kocht dit moderne huis in Noord-Londen in 2012, voor £ 3,65 miljoen (€ 4.146.643), toen hij nog grote successen behaalde met One Direction. Ondertussen probeert hij het solo en vertoeft hij vooral in de Verenigde Staten, en wil hij van dit pand af. Voor een schamele £ 3,5 miljoen (€ 3.976.233) kan het pand al van eigenaar wisselen. 

Het eigendom bevat 5 slaapkamers, 4 badkamers, een wijnkelder én een eigen panic room. Geen zwembad voor de ‘PILLOWTALK’-zanger, maar wel een jacuzzi en een zonnedek. De nieuwe eigenaar zal zonlicht genoeg krijgen, want het huis bulkt van de grote raampartijen en de ruime tuin. 

De ruime en lichte keuken.
Zoopla De ruime en lichte keuken.
De dressing: plaats genoeg om je kleren op te bergen.
Zoopla De dressing: plaats genoeg om je kleren op te bergen.
Zayn's woonkamer is ruim, licht en gezellig.
Zoopla Zayn's woonkamer is ruim, licht en gezellig.
Zicht op de achterkant van het huis, dat omgeven wordt door bomen.
Zoopla Zicht op de achterkant van het huis, dat omgeven wordt door bomen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.