Taylor Hawkins en Dave Grohl
Volledig scherm
Taylor Hawkins en Dave Grohl © REUTERS

Overleden Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins ging “gebukt onder het drukke tourleven”

CelebritiesDe in maart overleden Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins zou eerder hebben aangegeven gebukt te zijn gegaan onder het drukke tourleven. Hij zou tegen Pearl Jam-drummer Matt Cameron hebben gezegd “het verdomme niet meer te kunnen doen”, zo valt te lezen in een vandaag verschenen profiel van tijdschrift Rolling Stone, dat twintig bronnen rondom Hawkins interviewde.

0 reacties

 1. 5 Seconds of Summer- drummer kreeg symptomen van beroerte tijdens optreden in Texas: “Ik zag plots niets meer”
  Celebrities

  5 Seconds of Summer- drummer kreeg symptomen van beroerte tijdens optreden in Texas: “Ik zag plots niets meer”

  De Australische band 5 Seconds of Summer is volop bezig aan hun ‘Take My Hand’-wereldtournee. Op zondag 26 juni trad de band op in Houston, Texas. De show draaide echter uit op een ware nachtmerrie, toen Ashton Irwin (27) achter zijn drumstel instortte en van het podium moest worden gedragen. “Ik leed aan hitte-uitputting, met symptomen van een beroerte tot gevolg.”
 2. 57-jarige actrice Elizabeth Hurley toont haar dansmoves in bikini: “Je ziet er nog 27 uit!”
  Play
  Celebrities
  4

  57-jarige actrice Elizabeth Hurley toont haar dansmoves in bikini: “Je ziet er nog 27 uit!”

  De Britse actrice Elizabeth Hurley heeft op Instagram een filmpje gedeeld waar ze al dansend in bikini is te zien. Hurley is duidelijk nog in topvorm op haar 57ste, en dat vinden ook haar volgers: “Wat een lichaam!”, klinkt het onder meer. Het is niet de eerste keer dat de actrice in bikini paradeert op haar sociale media. Elizabeth heeft namelijk een badkledinglijn die ze zo wil promoten.