RV/ANP
Volledig scherm
© RV/ANP

Overlast, vandalisme en mishandeling: het 'palmares' van Boef

Van onbekende knul tot één van de meest succesvolle rappers van Nederland: het leven en de carrière van Boef kan je een succesverhaal noemen. Nu komt Boef echter om een heel andere reden in het nieuws: door enkele hulpvaardige vrouwen 'hoeren' te noemen, heeft hij heel wat kwaad bloed gezet. En dat is niet het enige wat hij op zijn kerfstok heeft. Het 'boeven-cv' van Boef. 

7 reacties

 • christ houtters

  5 jaar geleden
  Eerst in de fout gaan en daarna SORRY zeggen. Allee mensen, daarmee is alles toch opgelost. En als dat niet helpt, " DISCRIMINATIE " roepen.
 • chris delanghe

  5 jaar geleden
  De grote mond staat plots met zijn mond vol tanden... Ocharme. Doet zijn naam precies alle eer aan. Looser, zoek een deftige job en ga werken. Maak u nuttig in de maatschappij.
 • danny janssens

  5 jaar geleden
  Van een boef naar een succesvolle boef.......het geld ziet binnen stromen omdat hij kansen heeft gegrepen. Roem en rijkdom waar die blijkbaar geen weg mee weet. Dan loop je naast je schoenen man. Uiteindelijk ga je terug naar je roots en blijf je een boef.......je kunt jezelf niet verloochenen. Zit in de aard van het beestje.......
 • John Ulmer

  5 jaar geleden
  Paljassen als Boef zijn de reden waarom een Wilders zo goed scoort....
 • Paul Heyligen

  5 jaar geleden
  Laat zijn naam beter veranderen in crapuul