Alessandro Catelan, Laura Pausini en Mika presenteerden het Songfestival in Turijn.
Volledig scherm
Alessandro Catelan, Laura Pausini en Mika presenteerden het Songfestival in Turijn. © Photo News

Organisatie niet te spreken over fraude tijdens tweede halve finale Songfestival: “Nog nooit meegemaakt op zo’n grote schaal”

SongfestivalTijdens het jureren van de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival - waarin ook Jérémie Makiese aantrad - werden er onregelmatigheden vastgesteld bij zes landen. Dat nieuws maakte de organisatie zelf bekend, en zindert nog na. “We hebben dit nog nooit meegemaakt op zo’n grote schaal”, klinkt het.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.