De 'Kastaars!' met Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst.
Volledig scherm
De 'Kastaars!' met Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst. © DPG Media, VRT, SBS

Opvolger voor ‘De Vlaamse Televisie Sterren’ is bekend: Koen, Danira en Gert reiken nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’ uit

ShowbizzU zal er op zaterdag 28 januari 2023 niet naast kunnen kijken. ‘Kastaars!’, het gala van de gloednieuwe mediaprijzen voor Vlaams mediatalent, zal tijdens een grootse liveshow te volgen zijn op de drie ‘nationale zenders’ Eén, VTM en Play4 en ook op HLN. En uiteraard op de online-platformen. Toppers Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst zullen de show aan elkaar praten.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KIJK. Slikt koning Willem-Alexander nu sleuteltje van hangslot door?
  Play
  Royalty

  KIJK. Slikt koning Wil­lem-Alexan­der nu sleuteltje van hangslot door?

  Koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) vieren deze week hun 21ste huwelijksverjaardag op Curaçao, waar ze op werkreis zijn. Ze stonden stil bij hun jubileum door een bijzonder liefdesslotje op te hangen. Op de Handelskade, bekend van de kleurrijke gebouwen, stonden twee grote harten waar liefdesslotjes aan gehangen kunnen worden. Willem-Alexander zei het “fantastisch” te vinden zijn trouwdag op Curaçao te mogen vieren. Maar wacht eens... slikte de koning nu gewoon het sleuteltje door?
 3. VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering
  Play
  TV

  VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering

  ‘Arcadia’ verschijnt pas vanaf 19 maart op de buis, maar enkele gelukkigen kunnen de eerste afleveringen van de reeks vanavond al in primeur bekijken op het Filmfestival Oostende. De gloednieuwe Eén-reeks is met een totaal van één miljoen euro per aflevering een van de duurste reeksen ooit gemaakt in Vlaanderen en speelt zich af in een fictieve nabije toekomst. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden.