Exclusief voor abonnees

Opvallende vriendschap: Rob Vanoudenhoven en Dean zijn al jaren de beste kameraden

Dieter Bacquaert
Op liefde staat geen leeftijd, op vriendschap evenmin. Dean (30) en Rob Vanoudenhoven (51) zijn al jaren kameraden, met dank aan enkele gedeelde passies. Ze zitten zelfs samen in een coverbandje: Dean als zanger, Rob als bassist. Ze kunnen altijd bij de ander terecht voor een goed gesprek. “Maar we kunnen ook een half uur naast elkaar zitten zonder een woord te zeggen.”

Sporten brengt mensen samen en in het beste geval smeedt het zelfs een vriendschapsband voor het leven. Tussen Rob Vanoudenhoven en Dean bijvoorbeeld. De twee leerden elkaar zeven jaar geleden kennen op het kartingcircuit, waar ze het tegen elkaar én een aantal andere BV’s opnamen. “De moeder van Dean is een ex-collega van mijn ex-vrouw Anita, dus het ijs tussen ons was meteen gebroken”, aldus Rob. Tijdens het racen nadien viel meteen de competitiviteit van Dean op. “Ja, ik win graag. Zelfs als het maar om een stom spelletje gaat. Als de ander beter was dan ik, kan ik nog leven met mijn verlies. Maar als het mijn eigen schuld is, ben ik een hele dag slechtgezind.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Sierens

    Twee gevallen sterren dat schept een band.