Opvallende carrièreswitch voor ‘Temptation’-Alex: “Ik word tandartsassistent”

Alex Maas
Instagram/@alexx.mass Alex Maas
Alex Maas (27), de gespierde verleider uit ‘Temptation Island’, gaat voor een opvallende carrièreswitch. De man met de hagelwitte tanden gaat zich nu ook op de tanden van anderen toeleggen. 

Een van de meest spraakmakende figuren van ‘Temptation Island’ 2017 was ongetwijfeld Alex. De flamboyante verleider slaagde erin om Rosanna tot twee keer toe in bed te krijgen, tot grote ergernis van haar vriend Niels en een hoop drama achteraf.

Gezien zijn lichaamsbouw verbaast het u wellicht niet dat de jongeman uit Breda momenteel aan het werk is als personal trainer in een sportschool. Nu blijkt echter dat de man een totaal andere job ambieert. Binnenkort gaat hij namelijk aan de slag als tandartsassistent. “We gaan weer de boeken in. Mooie kans gekregen om aan de slag te gaan als assistent tandheelkundig medewerker”, laat hij weten op Instagram. 

Alex Maas
Instagram/@alexx.mass Alex Maas

Moddergooien

Na passages in ‘Ex on the Beach’ en ‘Temptation Island VIPS’ haalde Alex de laatste tijd vooral de media door zijn online geruzie met Rosanna. Op de koop toe ging hij vorige maand zelfs nog op de vuist met Niels. Die laatste is overigens nog steeds samen met Rosanna, die intussen zijn verloofde werd. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerard Braeckmans

  En als dat niet lukt wordt hij beenhouwer?

 • Donald Borremans

  12 stielen, 13 ongelukken ... als ze maar aandacht krijgen

 • GREGORY DENORME

  Belachelijke kerel......... vorige week lafweg nog op iemand zijn gezicht willen kloppen en nu tandjes gaan zetten.......Echte aprilgrap!!!!!!

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  Een kerel met zoveel inkt op zijn armen laat ik nooit aan mijn mond zitten.

 • koos de vries

  als dit bekende NL'rs en Vlamingen moeten voorstellen is het toch erg gesteld met onze tv