Oproep: draag jij net als Karl Lagerfeld het hele jaar door je zonnebril?

Karl Lagerfeld overleed gisteren.
Photo News Karl Lagerfeld overleed gisteren.
Het was één van de legendarische quotes van Karl Lagerfeld: “Zonnebrillen zijn zoals oogschaduw: ze maken alles jonger en mooier”. En dus droeg de topdesigner het hele jaar door -dag en nacht- een zonnebril. 

Het werd even iconisch als zijn leren handschoenen of witte paardenstaart. Zweer jij ook bij een zonnebril? En wil je uitleggen waarom het leven er nu eenmaal beter uitziet door getinte glazen: laat het onze redactie weten op redactie@hln.be (vergeet zeker je gsm-nummer niet te vermelden).
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Zonnebrillen met volle zon geen probleem, maar in de schaduw om samen te eten, nee. Lagerfeld is een levend icoon uit de modewereld. Maar gewone mensen die steeds een zonnebril dragen. Ik praat er instinctief niet tegen. Als ze een oogaandoening hebben of een blauw oog willen verbergen daarentegen ...

 • Chris Devlaeminck

  Als iemand echt in de zon moet kijken heb ik er geen probleem mee. Maar ik vind het wel zo sociaal om iemand in de ogen te kunnen kijken tijdens een gesprek.

 • Luc Lepoudre

  Als ik mensen in de ogen kijk vindt ik dat de ogen het venster om de ziel is. Als mensen hun ogen moeten verbergen is het misschien best dat ze hulp zoeken.

 • Rosa Cockx

  Iedereen mag lachen met mij voor het dragen van een zonnebril. Mijn ogen tranen en ik kan niet zien zonder die bril als de zon schijnt. Iedereen heeft vlug zijn mening, ik zou liever die stomme bril niet opzetten.

 • Marc Van der Vloedt

  Het was een harde "werker" overal in de wereld zagen ze hem het goe weer maken met de wel gekende attributen, die zonnebril en die paardenstaart.Wie als plaatsvervanger kan daar kwaad om (geweest) zijn !