AF
Volledig scherm
© AF

Opmerkelijk: waarom krijgen deze BV's hun huis niet verkocht?

Vier jaar al staat zijn villa op Mallorca te koop. Michael Douglas krijgt ze maar niet verkocht, ondanks de sublieme ligging en meerdere prijsverlagingen. De Hollywoodster is niet alleen, want ook Vlaamse bekenden raken hun huis aan de straatstenen niet kwijt.

76 reacties

 • Anthony van der Borght

  5 jaar geleden
  Zij zijn rijk . Vele mensen hebben dat geld niet ... er zullen er wel zijn die gintereseerd zijn .. maar ze kunnen dat niet betalen ..
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Wat een miserie maken die mensen toch allemaal niet mee? Misschien eens rondgaan met de schaal?
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Veel eenvoudiger : bv zijn gaat wellicht niet samen met goede smaak hebben.....
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Die 3% commissie voor die kantoren overdrijven de prijzen en dat is het probleem op iedere 100000€ is er 3000€ voor het kantoor + btw = 3680€ x het totale bedrag bv Christof zijn huis is al vlug 22000€ voor het kantoor!dus de koper betaald het bedrag bij de prijs?
 • Bob Bedford

  5 jaar geleden
  BV dat zijn de "nieuwe rijken" die eigenlijk geen besef van geld hebben. De echte rijken hebben dat wel en zien alleen de echte waarde van het huis, welk in deze gevallen veeeel lager is dan de vraagprijs. De "nieuwe rijken" vragen zo veel omdat ze de emotionele waarde meetellen maar voor de koper is de emotionele waarde exact 0€ waard. We noemen ze wel BV maar door BV te worden gaat je intelligentie duidelijk niet groter worden.