Brahim onderging een volledige metamorfose voor de musical 'Pocahontas'.
Volledig scherm
Brahim onderging een volledige metamorfose voor de musical 'Pocahontas'. © Joel Hoylaerts - Photo News

Ophef over metamorfose van Brahim in musical ‘Pocahontas’: “Dit is zo stereotiep”

Showbizz“Please, zeg dat dit Photoshop is.” De reacties op Twitter over de metamorfose van Brahim Attaeb (36) voor de musical ‘Pocahontas’ zijn verdeeld. De zanger en presentator kruipt in de huid van indianenopperhoofd Powatan en krijgt voor die rol een dikke laag make-up en een traditioneel kostuum. En die make-over doet sommige wenkbrauwen fronsen. 

47 reacties

 • Jan Martens

  1 jaar geleden
  Wat hebben de zuurpruimen nu weer voor kritiek. Brahim 'verkleed zich' in indiaan en blijkbaar werd dit historisch correct gedaan. Dus 'so what'? Wat kan je daar nu in tegen hebben? Zijn die paar reacties van lange tenen eigenlijk wel een titel waard?
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  prachtig gedaan top n mooi voorbeeld van indiaan laat de zagers klagers links liggen
 • Jan Jansens

  1 jaar geleden
  Ik begrijp die kritiek ook niet want dan mag je jezelf in niks meer verkleden want iemand moest zich maar is gekwetst voelen. Lijkt mij prachtig gedaan!
 • Bjos Mia

  1 jaar geleden
  Dit is toneel mensen. Dit is fictie. Hallo, fictie! Wat een energieverspilling om daarover te leuteren.
 • Foefounet Bouchaba

  1 jaar geleden
  Supermooi kostuum Brahim en mooi geschminkt, dit is vakwerk. Laat je niet onderdrukken door de extremisten online. Je mag tegenwoordig doen wat je wil, er zal altijd wel een extremist ergens iets vinden om tegen te zijn. Niet op ingaan, gewoon verder doen voor de mensen die u steunen en dit wel leuk vinden.