Brahim onderging een volledige metamorfose voor de musical 'Pocahontas'.
Volledig scherm
Brahim onderging een volledige metamorfose voor de musical 'Pocahontas'. © Joel Hoylaerts - Photo News

Ophef over metamorfose van Brahim in musical ‘Pocahontas’: “Dit is zo stereotiep”

Showbizz“Please, zeg dat dit Photoshop is.” De reacties op Twitter over de metamorfose van Brahim Attaeb (36) voor de musical ‘Pocahontas’ zijn verdeeld. De zanger en presentator kruipt in de huid van indianenopperhoofd Powatan en krijgt voor die rol een dikke laag make-up en een traditioneel kostuum. En die make-over doet sommige wenkbrauwen fronsen. 

47 reacties

 • Jan Martens

  2 jaar geleden
  Wat hebben de zuurpruimen nu weer voor kritiek. Brahim 'verkleed zich' in indiaan en blijkbaar werd dit historisch correct gedaan. Dus 'so what'? Wat kan je daar nu in tegen hebben? Zijn die paar reacties van lange tenen eigenlijk wel een titel waard?
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  prachtig gedaan top n mooi voorbeeld van indiaan laat de zagers klagers links liggen
 • Jan Jansens

  2 jaar geleden
  Ik begrijp die kritiek ook niet want dan mag je jezelf in niks meer verkleden want iemand moest zich maar is gekwetst voelen. Lijkt mij prachtig gedaan!
 • Bjos Mia

  2 jaar geleden
  Dit is toneel mensen. Dit is fictie. Hallo, fictie! Wat een energieverspilling om daarover te leuteren.
 • Ed Buun

  2 jaar geleden
  Supermooi kostuum Brahim en mooi geschminkt, dit is vakwerk. Laat je niet onderdrukken door de extremisten online. Je mag tegenwoordig doen wat je wil, er zal altijd wel een extremist ergens iets vinden om tegen te zijn. Niet op ingaan, gewoon verder doen voor de mensen die u steunen en dit wel leuk vinden.
 1. Ex-deelnemers over de nieuwe ‘Blind Getrouwd’: “Dat wordt één orgie van gevoelens”
  Play
  TV
  10

  Ex-deelnemers over de nieuwe ‘Blind Getrouwd’: “Dat wordt één orgie van gevoelens”

  De fans kunnen nu al beginnen aftellen: in september start het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’. VTM kiest voor een andere formule. De koppels trouwen op dezelfde dag en gaan allemaal samen op huwelijksreis. Of dat evenveel sensatie oplevert als bij de Australische versie van het programma is nog af te wachten. Showbits checkt bij enkele ex-deelnemers wat zij vinden van de nieuwe aanpak. “Dat wordt één grote orgie van gevoelens”, kirt Nuria. En Christophe houdt wel van de Australische sensatie als guilty pleasure. “Maar ik heb er vertrouwen in dat de Vlaamse makers zo ver niet zullen gaan”, vertelt Nick aan Senne en Desna in een nieuwe Showbits.
 2. Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvideo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”
  Play
  Celebrities
  3

  Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvi­deo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”

  Tiktokker Daniel Mac staat bekend om zijn video’s waarin hij mensen in een opvallende auto tegenhoudt. De Amerikaan schrok toen hij onlangs niemand minder dan Brooklyn Beckham (23) aantrof in een peperdure wagen. Prijskaartje van de McLaren P1? 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Als Daniel vervolgens naar Beckhams werk vraagt, zegt die dat hij een chef-kok is. Maar dat hij daarmee zo'n auto bekostigde, daar lacht het internet mee.