Operazanger Placido Domingo ontkent seksueel misbruik in alle toonaarden: “Altijd een gentleman geweest”

Operazanger Placido Domingo ontkent seksueel misbruik in alle toonaarden
AFP Operazanger Placido Domingo ontkent seksueel misbruik in alle toonaarden
Operazanger Placido Domingo (78) zegt dat de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres ‘een nachtmerrie’ zijn. Ook zegt hij dat hij geen verkeerde bedoelingen had met zijn acties, maar dat ‘galante gebaren tegenwoordig anders worden gezien’. Dat meldt The Guardian.

Volgens de gelauwerde zanger zijn Spanjaarden van nature warm, hartelijk en liefhebbend. Hij zegt altijd een gentleman te zijn geweest tegenover vrouwen. Domingo werd in augustus dit jaar beschuldigd door negen vrouwen van seksuele intimidatie gedurende een tijdspanne van dertig jaar. Door de aantijgingen nam de operazanger ontslag bij de Los Angeles Opera en werd zijn optreden voorafgaand aan de Olympische Spelen in Tokio geannuleerd.

Domingo zegt dat de beschuldigingen automatisch werden gezien als waar, en dat hij voortijdig is beoordeeld. Volgens hem is hij nog helemaal niet formeel beschuldigd van enige misdaad en dus gaat hij door met optredens geven tot ten minste het einde van 2021.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ariane Gekiere

    Tis een fantastische zanger.. dat ligt in smaken.. maar al dat sexueel beschuldigen ?? Kvind erover ,,,acteurs, zangers,enz... als ze denken kga er geld uitslaan !!!ze kunnen kiezen een heel draaiboek .juist gelijk het ministerie hoe gaan we nu eens de BELGEN kl....ten

  • guido vermeyen

    Ha Ha 'in alle toonaarden".....zo heeft hij al zingend alles ontkent ! Nu eigenlijk is hij niet zo'n goede zanger zoals men wel beweert, maar cd's moeten verkopen hé.