Willeke van Amelrooy en Marco Bakker
Volledig scherm
PREMIUM
Willeke van Amelrooy en Marco Bakker © Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Operazanger Marco Bakker is na 43 jaar nog altijd gek op Willeke Van Ammelrooy: “Ik hou dan wel van vrouwen, maar ik ben behoorlijk trouw”

ShowbizzDe Tweede Wereldoorlog overleefde hij door bloembollen te eten, maar z’n huwelijk met Willeke van Ammelrooy (76) verloopt als een sprookje. In zijn biografie praat operazanger Marco Bakker (82) openhartig over de hoge pieken en diepe dalen in zijn leven. Zoals het dodelijke ongeval dat hij veroorzaakte. “Het drama van de ArenA blijft voor eeuwig een litteken.”

 1. Nu Aster Nzeyimana ook ‘The Greatest Dancer’ presenteert: moet VRT op zoek naar nieuwe ‘Extra Time’-host?
  Play
  Showbits
  11

  Nu Aster Nzeyimana ook ‘The Greatest Dancer’ presen­teert: moet VRT op zoek naar nieuwe ‘Extra Ti­me’-host?

  Afgelopen weekend maakte Aster Nzeyimana zijn langverwachte debuut al presentator van een zogenaamde shiny floor-show. In ‘The Greatest Dancer’ gaat hij samen met Siska Schoeters op zoek naar nieuw danstalent. Kiest Aster nu definitief voor de showbizz of beleeft hij nog te veel plezier aan voetbalverslaggeving om de sportdienst te verlaten? Jarne spreekt met hem in een nieuwe Showbits.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.