Willeke van Amelrooy en Marco Bakker
Volledig scherm
PREMIUM
Willeke van Amelrooy en Marco Bakker © Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Operazanger Marco Bakker is na 43 jaar nog altijd gek op Willeke Van Ammelrooy: “Ik hou dan wel van vrouwen, maar ik ben behoorlijk trouw”

ShowbizzDe Tweede Wereldoorlog overleefde hij door bloembollen te eten, maar z’n huwelijk met Willeke van Ammelrooy (76) verloopt als een sprookje. In zijn biografie praat operazanger Marco Bakker (82) openhartig over de hoge pieken en diepe dalen in zijn leven. Zoals het dodelijke ongeval dat hij veroorzaakte. “Het drama van de ArenA blijft voor eeuwig een litteken.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.