Tine Embrechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine Embrechts. © Greetje Van Buggenhout

Op wandel met Tine Embrechts: “Ik ben niet gemaakt om fulltime mama te zijn”

ShowbizzAls er ooit een coronabubbel-competitie komt, schrijft Tine Embrechts (44) zich vast en zeker in. In de hare zitten namelijk: haar technisch werkloze man Guga Baul, haar broer Pieter, die ook niets om handen heeft, én haar vier zonen, "rotzakskes" variërend in leeftijd van 2,5 tot 16 jaar. Een bubbel die constant broebelt: zelden saai, nooit rustig. "Als ik een zenuwinzinking nabij ben omdat de twee kleinsten me helemaal hebben uitgeput, zeggen mijn pubers: 'Niet zagen, mama, ge hebt ze zelf gemaakt.'"

10 reacties

 • Werner Reynen

  2 jaar geleden
  Een regelrechte kaakslag voor zoveel vrouwen die wel fulltime mama willen zijn. Maar die om verschillende redenen niet zwanger geraken. En als je kinderen hebt,moeten ze opgevoed worden. Deze kan je niet wegleggen zoals een pop als je geen zin meer hebt. In het vervolg toch maar eens goed nadenken...
 • Anita KEMPENEERS

  2 jaar geleden
  Iedere keer als haar gezicht op tv komt, en nu dus ook in de krant, dat gezeur over die kinderen. Begin er dan niet aan hé!
 • Kuppler Birgitt

  2 jaar geleden
  Moet er echt altijd zo giftig worden gereageerd ? Dit is gewoon een moeder die eerlijk zegt dat kids soms rotzakskes kunnen zijn. Wil daarom niet zeggen dat ze die niet doodgraag ziet.
 • Charles Polspoel

  2 jaar geleden
  Ze willen allemaal kinderen, maar denken meer aan hun persoontje dan die kinderen als goede moeder op te voeden!
 • Rudi Joos

  2 jaar geleden
  waarom moet je dan 4 kinderen hebben? om ze ergens anders te droppen?