Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol
Volledig scherm
Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol © Dieter Bacquaert

Op naar de Costa Del Sol: carrièreswitch voor Tanja Dexters

ShowbizzHet lijkt erop dat Tanja Dexters (43) een nieuwe uitdaging gevonden heeft. Op Instagram maakt ze bekend dat ze in zee gaat met ‘My Dream Property’, een vastgoedmakelaar die gebaseerd is in Marbella, aan de Costa Del Sol. 

13 reacties

 • Ronald Daens

  3 jaar geleden
  Lachwekkend. Ze kan een appartement dat ze gratis ter beschikking gekregen heeft van een vriend nog niet proper houden en dan gaat ze nu als interieurdesigner werken. Man man wat een lachwekkend gebeuren is dat mens haar leven al geweest. Nu naar Marbella een andere rijke vent om den haak slaan die haar kan onderhouden. Haar vriendje met zijn Jaguar garage mag zich al zorgen beginnen te maken.
 • Gustaaf Van Zolder

  3 jaar geleden
  Dat vastgoedbureau hoopt met die verbrande showbizz BV er een positieve return uit te halen? Lijkt m me eerder anti-reclame. Voor mij zou het alvast een reden om niet mee in zee te gaan met zo iemand van 12 stielen en 13 ongelukken.
 • guy gurodewa

  3 jaar geleden
  Succes Tania, Hier in Vlaanderen werd je vooral tegengewerkt, daar ga je hopelijk wel succes hebben,...
 • Johan hendrickx

  3 jaar geleden
  De familie De Vos heeft de laatste decennia blijkbaar op een onbewoond eiland gewoond want ze zijn duidelijk niet op de hoogte van 'madame' haar escapades.. Is er ergens een site waar je kan gokken op de levensduur van dat nieuwe project?
 • Linda Triest

  3 jaar geleden
  Die weet echt niet meer van welk hout pijlen te maken. Succes toegewenst aan haar werkgever. Het zal lang duren vooraleer de boel daar op stelten zal staan.
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.