Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol
Volledig scherm
Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol © Dieter Bacquaert

Op naar de Costa Del Sol: carrièreswitch voor Tanja Dexters

ShowbizzHet lijkt erop dat Tanja Dexters (43) een nieuwe uitdaging gevonden heeft. Op Instagram maakt ze bekend dat ze in zee gaat met ‘My Dream Property’, een vastgoedmakelaar die gebaseerd is in Marbella, aan de Costa Del Sol. 

13 reacties

 • Ronald Daens

  7 maanden geleden
  Lachwekkend. Ze kan een appartement dat ze gratis ter beschikking gekregen heeft van een vriend nog niet proper houden en dan gaat ze nu als interieurdesigner werken. Man man wat een lachwekkend gebeuren is dat mens haar leven al geweest. Nu naar Marbella een andere rijke vent om den haak slaan die haar kan onderhouden. Haar vriendje met zijn Jaguar garage mag zich al zorgen beginnen te maken.
 • Gustaaf Van Zolder

  7 maanden geleden
  Dat vastgoedbureau hoopt met die verbrande showbizz BV er een positieve return uit te halen? Lijkt m me eerder anti-reclame. Voor mij zou het alvast een reden om niet mee in zee te gaan met zo iemand van 12 stielen en 13 ongelukken.
 • guy gurodewa

  7 maanden geleden
  Succes Tania, Hier in Vlaanderen werd je vooral tegengewerkt, daar ga je hopelijk wel succes hebben,...
 • Johan Hendrickx

  7 maanden geleden
  De familie De Vos heeft de laatste decennia blijkbaar op een onbewoond eiland gewoond want ze zijn duidelijk niet op de hoogte van 'madame' haar escapades.. Is er ergens een site waar je kan gokken op de levensduur van dat nieuwe project?
 • LINDA TRIEST

  7 maanden geleden
  Die weet echt niet meer van welk hout pijlen te maken. Succes toegewenst aan haar werkgever. Het zal lang duren vooraleer de boel daar op stelten zal staan.
 1. Maandag start telenovelle ‘Lisa’: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”
  Play
  TV

  Maandag start telenovel­le ‘Lisa’, bekijk hier al de begingene­riek: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”

  Maandag start op VTM de langverwachte nieuwe telenovelle ‘Lisa’, een spannend en romantisch verhaal over de creatieve, verlegen Lisa die het wil maken in de marketingwereld, maar gedwarsboomd wordt door haar zus. “Ik hoop dat de serie een even groot succes wordt als ‘Sara’’, zegt hoofdrolspeelster Tinne Oltmans (28). “We brengen in elk geval héél veel warmte en liefde.”
 1. Delicate verhaallijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker
  Play
  showbizz

  Delicate verhaal­lijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker

  Extreme emoties deze week in ‘Thuis’. Twee dagen geleden verbaasde Christine (Daphne Paelinck) de kijker nog met het heuglijke nieuws dat ze zwanger is. Vrijdag was het de beurt aan haar ex-echtgenoot Bob (Christophe Haddad) om te verrassen. Die is de wanhoop nabij, nu hij ontdekt heeft dat hij lymfeklierkanker heeft. De kijker mag zich de komende maanden verwachten aan pakkende televisie, want zijn ingrijpende behandeling zal in beeld komen.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"