André Hazes
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes © Videoland

"Op mijn dieptepunt had ik 8 gram coke en 2 flessen wodka binnen": André Hazes bekent drugsverslaving, eetstoornis en zelfverminking in docu

ShowbizzOnder grote belangstelling ging woensdagavond de vijfdelige docureeks rond André Hazes (28) in première. De schlagerzanger vertelt daarin niet alleen bloedeerlijk over z'n zware verslaving aan drank en drugs, hij onthult ook dat hij worstelde met de eetstoornis boulimie en aan zelfverminking deed. Ook ex-vriendin Monique Westenberg (44), die drie maanden na hun verloving aan de kant werd geschoven voor Sarah Van Soelen, neemt geen blad voor de mond. “Ik haatte hem, zóveel pijn had ik. Ik wilde het aardappelmesje in zijn voorhoofd steken.”

24 reacties

 • Guillaume Bastings

  5 maanden geleden
  Stop ermee om die jongen zo te verheerlijken. Hij gaat eraan kapot, precies zoals zijn vader. Het is ook maar een mens van vlees en bloed.
 • Marc Van den Heuvel

  5 maanden geleden
  Op welke zender wordt het uitgezo Den ?
 • malvina devos

  5 maanden geleden
  Waarom. Hij geeft toe dat hij een probleem geeft. En dat hij ervoor wil vechten. En misschien geeft hij slechten voorbeelden gehad in zijn jeugd. Je mag niet vergeten op zijn tien jaar he vader verliezen en dat voor de hele Nederland tonen wat dat doet als kind je vader begraven. Waar iedereen groote André hazes kent. Ik denk dat moeilijk blijf. Maar het blijf toch een mooi zanger om naar te luisteren.
 • stijn meuris

  5 maanden geleden
  Als je zo'n probleem hebt moet je daar geen docu over maken maar in stilte een oplossing zoeken en willen vinden.
 • toon gielen

  5 maanden geleden
  Zelfde karakter als de Ouwe Hazes ,,,,,, 0 dus !
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabiliteit is niet aan mij besteed”
  PREMIUM
  BV

  Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabili­teit is niet aan mij besteed”

  Vorig jaar zat Tine Embrechts (47) in ‘The Masked Singer’ nog in het pak van Flamme Fatale, dit seizoen is ze één van de vaste speurders. Ook is de actrice te zien in ‘De ideale wereld’. Geen gebrek aan tv-werk dus voor Embrechts, ook al denkt ze zelf dat de rollen niet altijd voor het rapen gaan liggen. “Tegenwoordig moet je als actrice van mijn leeftijd bijna dankbaar zijn dat je nog gevraagd wordt.” In ‘Primo’ vertelt Tine over ouder worden en de zoektocht naar een balans tussen haar carrière en gezin.