Bruce Willis
Volledig scherm
PREMIUM
Bruce Willis © afp

“Op het foute moment vuurde hij het geweer af”: Bruce Willis had al langer moeilijkheden op de set

CelebritiesBruce Willis (67) moet noodgedwongen op pensioen nadat hij de diagnose afasie kreeg. Het wordt het einde van een veelbelovende en goedbetaalde carrière, die de afgelopen jaren steeds meer barsten begon te vertonen. Ingekorte dialogen, een incident met een geweer... Dat het hem niet meer zo makkelijk afging als in z'n begindagen, werd steeds duidelijker. Een portret van een actieheld met een peperkoeken hartje die voor altijd vereenzelvigd zal blijven met John McClane uit ‘Die Hard’. “Zelfs omaatjes spreken me daar nog over aan. Best ongemakkelijk.” 

9 reacties

 • Ruben Beylemans

  9 maanden geleden
  Jammer dat het zo moet eindigen maar de films zijn wel uitstekend.
 • Anne JACOBS

  12 maanden geleden
  Ik moet elke dag aan hem denken. Ik wens hem nog vele gelukkige momenten met de vrouw en de kindjes, ze zijn nog zo jong.
 • Daniel van Camp

  12 maanden geleden
  En zijn gezang was ook niet slecht ! Under the boardwalk bvb , samen met de temptations ! Tja , het kan raar lopen
 • Bruno willems

  12 maanden geleden
  De die hard's films zijn bere films
 • Martine Diricx

  12 maanden geleden
  Hij was acteur in hart en ziel
 1. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  Play
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.
 1. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' reisde af naar Turkije voor een nieuw gebit: “Ik heb er bijna 10.000 euro voor betaald”
  PREMIUM
  BV

  Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “Ik heb er bijna 10.000 euro voor betaald”

  Het nieuwe K3'tje is hij niet geworden, maar Ziggy Krassenberg (21) timmert wel verder aan zijn muziekcarière. En ook zijn looks heeft de Nederlander onder handen laten nemen. In een openhartig interview vertelt hij over zijn cosmetisch tripje naar Turkije en blikt hij terug op het ‘K2 zoekt K3'-avontuur, en de vele haatreacties die hij toen kreeg. “Ik werd bang toen iemand stuurde: ‘We wachten je op met een kogel’.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.