Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Op bezoek bij ‘De Verhulstjes’ in Saint-Tropez: “Ik wil laten zien dat je succes kan hebben, ook al begin je met niks"

ShowbizzIn volle coronamiserie toonde hij ons zijn 'optrekje' in Oostduinkerke. Maar maandagavond zwaait Gert Verhulst (53) de poorten van zijn villa Le Moulin in Saint-Tropez voor heel Vlaanderen open. ‘Leven als God in Frankrijk' met zijn gezin. "Door Samson vierde ik dertig jaar lang geen kerst en had ik geen zomervakantie", klinkt het in ons gesprek met Gert. "Ik heb sinds mijn achttiende gewerkt om hier nu te staan.”

93 reacties

 • Mariette Baaten

  5 maanden geleden
  Veel mensen vergeten dat hij, op alles wat hij verdiend heeft, ook heel veel belastingen heeft moeten betalen. Waarmee dan weer jouw pensioen en andere uitkeringen kunnen betaald worden!
 • Jan Van Dijck

  5 maanden geleden
  Eindelijk zijn ze terug te zien , erg leuke familie en honden
 • carine francoys

  5 maanden geleden
  Ben heel blij voor de fam Verhulst dat ze zo in de luxe kunnen baden...maar begrijp niet waarom men daar zo mee moet uitpakken op tv en er nog voor betaald worden ook...is dat puur weer voor het geld...ik zou er zeker niet zo mee lopen bluffen....
 • marnix laureyns

  5 maanden geleden
  Hij is rijk geworden door de centen die hij opgehaald heeft bij de doodgewone man. Vele van die doodgewone mensen zitten nog te wroeten in armoede.
 • nancy Haemhouts

  5 maanden geleden
  Gegund. Top ❤️. Zalig gezin ook.
 1. Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag
  Celebrities
  1

  Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag

  Maandag zou Betty White honderd kaarsjes uitblazen, maar de actrice overleed op 31 december na een beroerte. Toch wil de omgeving van Betty haar verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Zo heeft haar assistente een foto gedeeld van de ‘Golden Girls’-actrice die vlak voor haar dood is genomen. "Ze straalde en was prachtig en zoals altijd erg gelukkig", schrijft ze bij het beeld.