Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Op bezoek bij ‘De Verhulstjes’ in Saint-Tropez: “Ik wil laten zien dat je succes kan hebben, ook al begin je met niks"

ShowbizzIn volle coronamiserie toonde hij ons zijn 'optrekje' in Oostduinkerke. Maar maandagavond zwaait Gert Verhulst (53) de poorten van zijn villa Le Moulin in Saint-Tropez voor heel Vlaanderen open. ‘Leven als God in Frankrijk' met zijn gezin. "Door Samson vierde ik dertig jaar lang geen kerst en had ik geen zomervakantie", klinkt het in ons gesprek met Gert. "Ik heb sinds mijn achttiende gewerkt om hier nu te staan.”

93 reacties

 • Mariette Baaten

  2 jaar geleden
  Veel mensen vergeten dat hij, op alles wat hij verdiend heeft, ook heel veel belastingen heeft moeten betalen. Waarmee dan weer jouw pensioen en andere uitkeringen kunnen betaald worden!
 • Jan Van Dijck

  2 jaar geleden
  Eindelijk zijn ze terug te zien , erg leuke familie en honden
 • carine francoys

  2 jaar geleden
  Ben heel blij voor de fam Verhulst dat ze zo in de luxe kunnen baden...maar begrijp niet waarom men daar zo mee moet uitpakken op tv en er nog voor betaald worden ook...is dat puur weer voor het geld...ik zou er zeker niet zo mee lopen bluffen....
 • Marnix laureyns

  2 jaar geleden
  Hij is rijk geworden door de centen die hij opgehaald heeft bij de doodgewone man. Vele van die doodgewone mensen zitten nog te wroeten in armoede.
 • Nancy Haemhouts

  2 jaar geleden
  Gegund. Top ❤️. Zalig gezin ook.