De Verhulstjes in Saint-Tropez.
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes in Saint-Tropez. © Joel Hoylaerts / Photo News

Op bezoek bij de Verhulstjes in Saint-Tropez: “Brigitte Bardot woont om de hoek, ik heb haar al horen niezen”

Showbizz“Het is er belachelijk duur, maar ik voel me er gelukkig”. Gert Verhulst (53) was kort en bondig toen hij dit voorjaar bekendmaakte dat hij in Saint-Tropez een tweede verblijf had gekocht. Tijdens ons bezoekje aan zijn villa is hij uitvoeriger: “Brigitte Bardot woont hier om de hoek, de geest van Louis de Funès is bijna tastbaar én ik kan ’s morgens te voet naar de bakker: ik kan hier heel oud worden, denk ik.”

14 reacties

 • Petra Wijnands

  4 maanden geleden
  O mensen, ten eerste heeft hij BB niet horen niezen want dat lees je aan de reactie van Ellen. En dan nog, is het niet heerlijk om te zien dat ze gewoon normaal zijn gebleven? Hij ( waarschijnlijk niet helemaal alleen) heeft een gave om programma's te maken die werken. Hij gebruikt zijn geld, maar smijt het niet over de balk. En ondanks dat ik het niet kan betalen gun ik het hen.
 • Janna Friese

  4 maanden geleden
  Gun jullie het allerbeste daar, maar niet overdrijven dat je Brigitte Bardot hebt horen niezen, wij zijn met de mobilhome zo vaak naar de Cote-d'Azur gereden en kennen de streek maar al te goed! Waar Brigitte woont mochten wij iets verderop met onze mobilhome overnachten. Bij de ochtendwandeling met onze Duitse Herder en blafte, kwam zij met haar honden aan de poort, en hebben toen een heel fijn gesprek gehad. Zij is ook een echte fervente dierenvriend, en een hele lieve symphatieke dame! grtjs
 • kris deka

  4 maanden geleden
  Ze hebben gelijk , gewoon genieten van het leven.
 • Kurt Steyaert

  4 maanden geleden
  Van waar Brigitte Bardot woont, kun je St Maxime niet zien liggen! Achter de hoek is een zeer rekbaar begrip na enkele verfrissende glazen Château des Marres.
 • Mia Boets

  4 maanden geleden
  Simpatieke mensen en geen dikke nekken al hebben ze de middelen ik volg ze graag op tv proficiat iedereen verhulstjes toppie
 1. BINNENKIJKEN. Adele heeft ingekaderde kauwgom van Céline Dion omhoog hangen in haar villa in Los Angeles
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Adele heeft ingekader­de kauwgom van Céline Dion omhoog hangen in haar villa in Los Angeles

  Adele (33) is terug van weggeweest en iedereen zal het geweten hebben. Vorige week vrijdag bracht de Britse zangeres haar nieuwe single ‘Easy On Me’ uit en ondertussen gaf de Grammy-winnares haar fans ook al een rondleiding in haar huis in Los Angeles. Tijdens de tour kregen haar volgers bovendien een glimp te zien van het meest waardevolle item van de zangeres: een ingekaderde kauwgom van Céline Dion.