'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken

CelebritiesBritney Spears (40) heeft opnieuw de schaar in haar lange blonde lokken gezet. De zangeres deelt haar nieuwe kapsel met een video op Instagram, waarin ze - hoe kan het ook anders - opnieuw topless poseert. Vijftien jaar nadat de zangeres tijdens een breakdown helemaal kaal ging, heeft ze opnieuw een bezoekje aan de kapper gebracht. Al is het deze keer niet zo extreem als in 2007 en ziet het ernaar uit dat ze voor een kapsel tot schouderlengte is gegaan.

6 reacties

 • Joske Zeeuw

  2 maanden geleden
  Ze bedekt meer met haar handen dan dat vele bikini's doen, dus topless, hah. En dan nog.
 • ben eykenbos

  2 maanden geleden
  Prachtig toch wat zij doet en ook steeds aandacht krijgen... prachtig toch. Laat deze vrouw verder doen, niks mis mee. Eindelijk eens iemand die geniet van haar lichaam op sociale media. Wat is er eigenlijk mis met een borst of een naakt lichaam. Alleen onze preutse en onnozele maatschappij kan dit niet aanvaarden.
 • Robert DE REU

  2 maanden geleden
  Wat is er verkeert met topless, zij durft tenminste nog.
 • Slim Van de Sumpel

  2 maanden geleden
  Is er iets wat Brittney niet topless doet? Heeft die eigenlijk wel kleren?
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Echt niet meer origineel Britney.
 1. Metejoor reageert op zijn Qmusic-‘Hit van het jaar’: “De trofee is niet voor mijn mama”
  Play
  Showbits
  11

  Metejoor reageert op zijn Qmusic-‘Hit van het jaar’: “De trofee is niet voor mijn mama”

  Tijdens de allereerste editie van ‘Q-pop’, kreeg zanger Metejoor de Qmusic-award voor ‘Hit van het Jaar Nationaal’ uitgereikt. De Q-luisteraars verkozen ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ als favoriete nummer van 2022, en zo liet hij topfavorieten Camille en Pommelien Thijs met gemak achter zich. De award voor ‘Hit van het Jaar Internationaal’ ging trouwens naar ‘ex-One Direction’ Harry Styles. “Maar we zijn nog geen vrienden” zegt Metejoor zelf tegen Showbits-reporter Senne vlak na zijn optreden in het Sportpaleis.
 2. Waargebeurde gruwel achter Netflixfilm ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhongerde”
  PREMIUM
  Film

  Waargebeur­de gruwel achter Netflix­film ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhonger­de”

  Netflix pakt momenteel uit met ‘The Wonder’, een beklijvende nieuwe fictiefilm met Florence Pugh in de hoofdrol. Het verhaal, waarin een meisje beweert dat ze al vier maanden niet gegeten heeft en enkel leeft op ‘manna’ uit de hemel, is jammer genoeg niet volledig uit de lucht gegrepen. De waargebeurde verhalen achter het ‘vastende meisje’ in het script zijn even intrigerend als onthutsend. “Hoe haar ouders én een horde medisch personeel konden toekijken hoe dat kind wegkwijnde van de honger, is een raadsel.”
 3. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.