Annemie Struyf gaat maandag niet mee staken.
Volledig scherm
Annemie Struyf gaat maandag niet mee staken. © © VRT - 2019

Ook VRT-gezicht Annemie Struyf gaat maandag niet staken

ShowbizzEind vorige week schreef MNM-dj Tom De Cock (36) nog een open brief waarin hij uithaalde naar de vakbonden van de VRT. Hij vermeldde ook dat hij komende maandag - de dag waarop de VRT normaal gezien staakt - wél zou gaan werken. Dat voorbeeld wordt nu gevolgd door tv-gezicht Annemie Struyf (58). 

10 reacties

 • Marcel Vergelopen

  12 maanden geleden
  2 koppen zijn dus niet akkoord. Ik neem aan dat al de anderen dus akkoord zijn met de staking. Of ze hebben het lef niet om hun stem te laten horen, geen tijd, geen goesting, enz een ambtenaren mentaliteiten zoals in de jaren tachtig. Dit is typisch voor grote bedrijven: een paar (vakbonden) die wat in het oog houden en hun achterban nodig hebben op dagen zoals deze. Maar de onverschilligheid van menig belg zorgt er voor dat er niks 'bougeert'. De beste 'populistische' stuurlui staan aan wal
 • Eric Grosemans

  12 maanden geleden
  Dan zal Annemie het wel niet erg vinden als haar fijn programma, waarmee ze de VRT-kijker hoopt te plezieren, afgevoerd wordt wegens besparingen. Want dat is een medereden van de staking.
 • Joris De Crom

  12 maanden geleden
  Joris De Crom Annemie groot gelijk, dat je niet mee staakt, de tijd is voor bij dat de vakbond moest opkomen voor de niet geletterde werknemer. En dan hun waar heit, en later halve waar heit kwam vertellen voor hun mooie ogen. Denk dat de VRT geld genoeg heeft maar met een on werk baar systeem zit. Ja ze mogen voetbal uit zenden maar waarom moet er s' anderdaags nog verder over gezeverd worden. De klubs moeten betalen om uit gezonden te worden en niet betaald worden hier de eerste besparing.
 • Marleen Sauvillers

  12 maanden geleden
  Als de vakbonden staken voor iemand met zo'n ontslag vergoeding dan klopt het niet. Voor mij mag vrt weg .Vtm is een veel frisser omroep en die krijgt geen overheidsgeld.
 • Nordine Frighem

  12 maanden geleden
  Snap die mensen van de VRT niet die niet gaan staken het gaat duidelijk bergafwaarts ! Bezuinigen al om elk jaar minder geld om iets te verwezenlijken! Annemie moest is ontslagen worden dan zal ze wel gaan staken! De VRT krijgt veel minder geld dan in de buurlanden zelfs de helft minder ! Hier zit zeker een plan achter om de VRT te destabiliseren zoals ze wel meer doen met staats instellingen!
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"