Sean Dhondt reageerde op de gelekte naaktbeelden van hem in het Q-programma 'Vrienden van de Vrijdag'.
Volledig scherm
Sean Dhondt reageerde op de gelekte naaktbeelden van hem in het Q-programma 'Vrienden van de Vrijdag'. © Qmusic

Ook Sean Dhondt geeft verklaring over gelekte naaktbeelden: “Ik wens het niemand toe om zo publiekelijk vernederd te worden”

ShowbizzSean Dhondt (36) is de derde BV van wie de voorbije dagen naaktfoto’s en -filmpjes circuleerden via sociale media. Dat vertelde de zanger en presentator vrijdagavond in een persoonlijke verklaring in het Qmusic-programma ‘Vrienden van de Vrijdag’. Eerder reageerden ook al Peter Van de Veire (48) en Stan Van Samang (41) op de intieme beelden die van hen verspreid werden. “De manier waarop mijn privacy en die van anderen is geschonden, is ronduit mensonterend”, vertelde Sean aan Sam De Bruyn. “Daarom is het zo belangrijk dat dit nu stopt.”

60 reacties

 • carina Booten

  2 jaar geleden
  Is dat nu zo erg dat er foto’s en filmpjes circuleren.Nee hoor , je had maar moeten nadenken of voordenken voor je begint . Er zal wel veel meer achterzitten als da we weten . Mms nog BV ...en enkele grote namen ook . Maar je mag niet aan die hun privacy komen, want dat is heilig . Geen compassie zou ik zeggen ... wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten ...en ja dat doet pijn . Tip : zalfje smeren
 • ERWIN minnebo

  2 jaar geleden
  hou privé ook privé, en als ge Uw blote kont hebt laten zien dan getuigd dit van weinig of geen verstand, niet afkomen maar dat wou ik net. Of misschien was dit ook een chantage om iets te bekomen ?? Waar gaat men naartoe , app, e-mail, sms, sexting, en wanneer een klager die aan politiciing gaat doen als privézaken van politiekers op film worden gezet ?? Dat zou pas een bijval hebben als de zwarte was buiten gehangen wordt.
 • Luc Desmet

  2 jaar geleden
  Jean ze moeten zich prive verontschuldigen. Niet publiekelijk. Het publiekelijke gaat enkel over het strafbare deel. Prive zullen ze wel verschrikkelijk door het stof gaan. En ik dacht dat ze alledrie zeer gelukkig getrouwd waren. E4 zullen vele BVs nu wel ongerust zijn.
 • Christian Schietse

  2 jaar geleden
  Waar zat hun verstand toen deze 3 (en de rest.. ) volwassen heren zich lieten filmen in allerlei poses en maneuvers . .. Bezint eer ge begint, want spijt komt vaak te laat. Plezant voor hun partners en kinderen om op deze manier te vernemen wat manlief en vader allemaal uitspookt. IJdelheid en genot bedwelmen het gezonde verstand is hier gebleken.
 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Essentie van de zaak.. virtueel scheef gepoept. Dus de enige waar je je moet verontschuldigen is bij je kids en vrouw! Hang niet het slachtoffer dus uit!
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.