Instagram @pieterloridon/Njam/VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @pieterloridon/Njam/VTM

Ook onze BV’s zijn fan van intermittent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”

ShowbizzIntermittent fasting, je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Je mag eten wat je wil, je valt vanzelf af, je krijgt er een energieboost van én je voelt je beter dan ooit. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heel wat sterren als Beyoncé, Nicole Kidman en Vanessa Hudgens zijn overtuigd, maar ook bij onze BV’s zijn heel wat fans te vinden. Onder meer Pieter Loridon (47), Louis Talpe (39) en Martine Prenen (56) zijn fan. “Zonder dat ik het wist, ben ik 35 jaar suikerverslaafd geweest”, klinkt het bij hen.

16 reacties

 • Wendy Wauters

  10 maanden geleden
  Karin de black: bij IF mag je nog water, koffie en groene thee drinken tijdens het vasten, zonder toevoegingen. Ik doe het nu 6 maand en voel me er heel erg goed bij!!
 • Saadia Sellak

  11 maanden geleden
  Het menselijk lichaam is niet gemaakt om zich van allerlei noodzakelijke voeding te onthouden. We zijn geen herbivoren, want we hebben geen meerdere magen en een spijsverteringsstelsel dat daarop afgestemd is. Plantaardig eten moet meerdere keren afgebroken worden en geeft voor ons bij verbranding niet genoeg energie, dus je lichaam raakt continu uitgehongerd, zelfs met een volle maag. De cellen hebben vetten nodig en ook vlees. Dit hielp ons miljoenen jaren te overleven.
 • Luc Steenmans

  11 maanden geleden
  Als Loridon iets kan verdienen zonder te moeten werken staat m altijd op de eerste rij hoor..
 • Lieve Van Tallo

  11 maanden geleden
  Gezond eten en bewegen is ook een dieet maar das precies geen hype. Maaltijden overslaan is niet nodig. Het deel bewegen is het belangrijkste toch minstens 3 keer per week maar voor velen te moeilijk.
 • tommy fries

  11 maanden geleden
  Johanna je vergist je en verwart if met keto. Bij keto stink je inderdaad daar dat je lichaam in ketose komt. If heeft mijn gewicht met meer dan 25kg doen afnemen
 1. Uren op het puntje van je stoel met onze favoriete true crime-reeksen

  Uren op het puntje van je stoel met onze favoriete true cri­me-reek­sen

  Nu de temperaturen een tijdelijke duik nemen, wordt een tripje richting de televisie plots een stuk aanlokkelijker. Wij helpen je aan je scherm te kluisteren, want we vulden onze Kijkgids aan met een selectie razend spannende, écht gebeurde true crime-docureeksen. Daarbij laveren we van de grootste en beroemdste moordenaars (‘Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’) naar schokkende zaken die de wereld rondgingen (‘Lorena’) of gewoon een buurt op zijn kop zetten (‘American Murder: The Family Next Door’).