Celine Van Ouytsel
Volledig scherm
Celine Van Ouytsel © Joel Hoylaerts / Photo News

Ook Miss België zit noodgedwongen thuis: “Frustrerend, maar gezondheid is veel belangrijker”

ShowbizzHet moest haar jaar worden, maar door de coronacrisis zit ook Miss België Celine Van Ouytsel noodgedwongen thuis. Lintjes knippen, modeshows lopen, bekende mensen ontmoeten: niets van dat alles is mogelijk, waardoor Celine haar kans om het kroontje te verzilveren steeds kleiner ziet worden. “Onze gezondheid is het belangrijkste, maar leuk is anders”

3 reacties

 • Van Roy Catherine

  3 jaar geleden
  Miss verkiezingen ( eender de welke)zou moeten gestopt worden voor altijd, het is geld klopperij en je hangt vast aan contract - wees aandachtig, denk goed na
 • Kris Kras

  3 jaar geleden
  Juist, gezondheid is het belangrijkste. Maar is het niet mogelijk om door de uitzonderlijke omstandigheden de titel een jaar te verlengen. Eens een jaartje geen miss-verkiezing.
 • Benny de Groot

  3 jaar geleden
  Bloeiende carriere als influencer. Schoon scheef is ook niet lelijk zeggen ze, maar onze wereld steekt zo scheef in mekaar dat het al lang niet meer schoon is hoor.
 1. Waarom één aflevering van de nieuwe fictiereeks ‘Assisen’ nooit antenne zal halen
  Play
  Showbits

  Waarom één aflevering van de nieuwe fictie­reeks ‘Assisen’ nooit antenne zal halen

  ‘De Balletmoord’, daar draait alles rond in de nieuwe fictieserie van Play: ‘Assisen’. Het programma wordt gemaakt door het productiehuis van James Cooke en dus door dezelfde mensen als de ‘Assisen’-theaterstukken. Daarin kon het publiek zelf de afloop van het proces bepalen en dat zal de kijker nu ook kunnen doen op TV. Zij kunnen meebeslissen of de beschuldigde veroordeeld wordt of niet door de assisenjury? Acteurs Filip Peeters, An Miller, Violet Braeckman, Geert Van Rampelberg en Joke Emmers geven toelichting over het unieke concept. Bekijk het in een nieuwe Showbits.